• 瀏覽: 52,228
  • 回覆: 162
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 囡囡334 於 2019-7-12 12:16 AM 發表

公司搞既船P(自由選擇可去可不去),佢話想叫埋我,但個日我要翻工

唔想佢去船P,因為覺得係識女仔既地方,又唔知點開口講我既concern,搞到依家我對住佢就好冷淡,乜都唔想講 ...
你係仔定女先

回覆 引用 TOP

吾social扮野,立足不到。已經是工作一部份

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 productdesigner 於 2019-7-12 10:46 AM 發表

點解要去船P?有圖有真相

https://img.discuss.com.hk/d/attachments/day_190712/20190712_2835956228d1320da3874e1324a9c2f9jpg
都係返工罷啦

人之性惡,其善者偽也

回覆 引用 TOP

因為男女身材表露無遺

回覆 引用 TOP

直接去一樓一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 productdesigner 於 2019-7-12 10:46 AM 發表

點解要去船P?有圖有真相

https://img.discuss.com.hk/d/attachments/day_190712/20190712_2835956228d1320da3874e1324a9c2f9jpg
有無咁多G扒呀睇完張相一定唔去law

回覆 引用 TOP

可以船震.....

回覆 引用 TOP

其實唔好比電視搞到你有perception 船p都可以係一班frd玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 囡囡334 於 2019-7-12 12:16 AM 發表

公司搞既船P(自由選擇可去可不去),佢話想叫埋我,但個日我要翻工

唔想佢去船P,因為覺得係識女仔既地方,又唔知點開口講我既concern,搞到依家我對住佢就好冷淡,乜都唔想講 ...
佢男男得耐左
去𥄫下女著比堅尼係天經地義呀

回覆 引用 TOP

因為有好多人一起P

回覆 引用 TOP

公司搞既船P,識到既女仔唔係同事咩???

小賭恰情 大賭慘情
財到光棍手 一去無回頭
冬瓜唔打打西瓜

回覆 引用 TOP

公司攪活動咁好既

回覆 引用 TOP

扒王之王

回覆 引用 TOP

你都話公司搞架船P啦,有乜女仔好識?

引用:

你嗰日要翻工點去公司船P呢?你係同志拍去d識女仔嘅地方,咪同你d同事講出櫃,包保冇人比你去船P添

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]