註冊 登入

女人去到差唔多40,都結唔到婚,係咪一個人好啲?

豉油自在

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
單身好,時間是自己的

回覆 引用 TOP

如果四十歲仲好似李冰冰keep得咁fit, 咁就唔使擔心無人要

回覆 引用 TOP

生活如果不寵你,
更要自己善待自己。
人這一生,風雨兼程,
就是為了遇見最好的自己,

一切隨緣。

回覆 引用 TOP

隨心隨緣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soule 於 2019-7-9 11:57 PM 發表

如果遇到適合的人都係兩個人好D
呢個世界最長情的告白係陪伴
仔女做唔到嘅事,好嘅伴侶一定做到
說話好動聽

回覆 引用 TOP

狼虎年华,要食青瓜!女人要找洩慾渠道的確比男人困難一點。人口太多,請不要再繁殖下去了,全地球強制绝育5O年吧。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 在下東西 於 2019-7-9 02:55 PM 發表

女人過37歲就毋須諗結婚,冇男人會食件咁老女人。信我!
有社會經驗會好D,我又幾中意,好過湊女噃

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2019-7-10 09:03 AM 發表

老衲過60,都結唔到婚,咁又如何好呢?
一個人,叫吓雞仲正

40路

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 在下東西 於 2019-7-9 02:55 PM 發表

女人過37歲就毋須諗結婚,冇男人會食件咁老女人。信我!
信你,你邊位呀?林志玲死架?

引用:
原帖由 ywannal 於 2019-7-9 13:36 發表

一個人煩少好多。搵個大食懶核突佬仲恐怖
去淘寶買件神器好過養老公🤣

回覆 引用 TOP

40 還有機會,識🉐️打扮,可以三十頭

回覆 引用 TOP

係咪一個人好D?仲有其他選擇咩?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。