[其他] 產後點樣修身最好?

產後點樣修身最好? E-mail 此主題給朋友

我生完b都一段時間啦~係時候要開始修返身型,而家飲食都係keep住清淡,不過本身唔太鍾意做運動,又要顧住湊阿b都無咩機會做到運動,

引用:
原帖由 Kinnwia 於 2019-7-4 10:59 AM 發表

我生完b都一段時間啦~係時候要開始修返身型,而家飲食都係keep住清淡,不過本身唔太鍾意做運動,又要顧住湊阿b都無咩機會做到運動,
教你

回覆 引用 TOP

聽落似係淋巴位好塞, 血液循環唔通所以腫, 可以得閒自己幫自己按下D淋巴位令佢通番, 就會冇咁腫

坐月個陣點調理?有可能係腫 未必係肥

回覆 引用 TOP

餵人奶加做運動

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 性感的貓奴 於 2019-7-5 10:46 AM 發表

聽落似係淋巴位好塞, 血液循環唔通所以腫, 可以得閒自己幫自己按下D淋巴位令佢通番, 就會冇咁腫
生完之後游係顧住湊b,
都冇咩時間打理自己,
面我得閑都有自己㩒下,
不過手腳就真係難啲

引用:
原帖由 Kinnwia 於 2019-7-8 12:22 PM 發表

生完之後游係顧住湊b,
都冇咩時間打理自己,
面我得閑都有自己㩒下,
不過手腳就真係難啲
自己係難按d既,所以我鍾意去uniqux beauty全身淋巴按摩,始終有人幫你按摩下好relax,生完仔都要搵翻d me time

引用:
原帖由 message. 於 2019-7-9 11:35 AM 發表

自己係難按d既,所以我鍾意去uniqux beauty全身淋巴按摩,始終有人幫你按摩下好relax,生完仔都要搵翻d me time
我都有做lee間, 不過係做淋巴瘦面facial, 勁舒服, 做完埋塊面即刻v曬, 生完耐5耐都要對自己好d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 message. 於 2019-7-9 11:35 AM 發表

會唔會好hard sell?

引用:
原帖由 紅色亞凡達 於 2019-7-30 11:31 AM 發表

會唔會好hard sell?
唔hard sell,我買完就冇再sell我,你驚既可以單次咁買
我以前做過有D美容院每次做完都sell,真係好難頂

回覆 引用 TOP

餵人奶可以減肥

回覆 引用 TOP

先注意飲食吧

回覆 引用 TOP

我都伙...宜家只係個肚大大...已生O左三個幾月啦

回覆 引用 TOP

一定要配合運動先得

回覆 引用 TOP

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。