• 瀏覽: 43,771
  • 回覆: 232
  • 追帖: 5
同佢係一齊兩年佢對我嘅重視從未改變
每日早安晚安一定唔會缺席
我發訊息俾佢都係秒回
如果我有做得唔好嘅地方或者遇到問題
佢總可以好溫柔咁同我講解
而唔係藉此機會嘲哄我來抬高自己
如果我有唔開心嘅事佢都會好緊張我
同我講還有我
我需要佢幫助嘅時候佢從來都未拒絕過
對佢我已經毫無抵抗力
我最大嘅願望唔係你將來俾我幾多物質上嘅滿足,我只求你一定要好好照顧身體.我要你健健康康.餘生幸福快樂一齊

引用:
原帖由 soule 於 2019-7-1 02:23 AM 發表

我發訊息俾佢都係秒回
同我講還有我
對佢我已經毫無抵抗力
我最大嘅願望唔係你將來俾我幾多物質上嘅滿足,我只求你一定要好好照顧身體.我要你健健康康.餘生幸福快樂一齊 ...
希望您願望達成吖!或者我無您金幸運吖

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2019-7-1 02:38 AM 發表

希望您願望達成吖!或者我無您金幸運吖
你咁夜都未訓你一定可以.對嘅時間遇到對嘅人

回覆 引用 TOP

啱啱醉醒吖、暫時應該未出現、不過盡力維(係)現有的、珍惜眼前現有的、盡左力試試算吧、

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2019-7-1 02:50 AM 發表

啱啱醉醒吖、暫時應該未出現、不過盡力維(係)現有的、珍惜眼前現有的、盡左力試試算吧、
咁早D休息、唔好飲咁多酒知道嘛!珍惜當下.過好每一天,我都訓啦!聽日早起身.係外地公幹早抖.好夢

引用:
原帖由 soule 於 2019-7-1 02:52 AM 發表

咁早D休息、唔好飲咁多酒知道嘛!珍惜當下.過好每一天,我都訓啦!聽日早起身.係外地公幹早抖.好夢
保重!一路順風

引用:
原帖由 soule 於 2019-7-1 02:52 AM 發表

咁咪可以同男朋友相聚,互訴衷曲,唔使發訊息咁隔閡!
嗱!點隻老歌畀你聽,歌詞好啱你!
https://www.youtube.com/watch?v=a8-6o_ultLg

可惜,呢個男人多數係人夫!

引用:
原帖由 soule 於 2019-7-1 02:23 AM 發表

我發訊息俾佢都係秒回
同我講還有我
對佢我已經毫無抵抗力
我最大嘅願望唔係你將來俾我幾多物質上嘅滿足,我只求你一定要好好照顧身體.我要你健健康康.餘生幸福快樂一齊 ...
你毫無抵抗力?甘你而家咪果頭近?

引用:

我發訊息俾佢都係秒回
同我講還有我
對佢我已經毫無抵抗力
咁比佢中出左未先?

引用:

我發訊息俾佢都係秒回
同我講還有我
對佢我已經毫無抵抗力
恭喜樓主,願這幸福一世伴隨你倆

引用:
原帖由 沉默的期待 於 2019-7-1 10:43 AM 發表

恭喜樓主,願這幸福一世伴隨你倆
基路難行

引用:

我發訊息俾佢都係秒回
同我講還有我
對佢我已經毫無抵抗力
其實未正式一齊咁?

引用:

我發訊息俾佢都係秒回
同我講還有我
對佢我已經毫無抵抗力
幾時會俾佢啲精子感染你?

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2019-7-1 03:22 PM 發表

幾時會俾佢啲精子感染你?
一個個都係用下半身思考嘅動物

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]