• 瀏覽: 43,772
  • 回覆: 232
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 我們這 於 2019-7-2 12:06 PM 發表

加油,能夠搵到個要好好珍惜,要用心經營,同埋世上無完美既人,只有凹凸既一對,妳應該明既
係嘅!所以我還在學習中.一定不辜負自己

送種機

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2019-7-2 04:33 PM 發表

送種機
仲有男人種都無得送!好酸

引用:
原帖由 soule 於 2019-7-2 04:34 PM 發表

仲有男人種都無得送!好酸
我承認,我不舉

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2019-7-2 04:35 PM 發表

我承認,我不舉
咁你女朋友吃齋

引用:
原帖由 soule 於 2019-7-2 08:41 PM 發表

咁你女朋友吃齋
我女朋友吃錢的

恭喜搵到個愛你嘅人

引用:
原帖由 soule 於 2019-7-1 02:23 AM 發表

同佢係一齊兩年佢對我嘅重視從未改變
每日早安晚安一定唔會缺席
我發訊息俾佢都係秒回
如果我有做得唔好嘅地方或者遇到問題
佢總可以好溫柔咁同我講解
而唔係藉此機會嘲哄我來抬高自己
如果我有唔開心嘅事佢都會好緊張我
同我講還有我
我需要佢幫助嘅時候佢從來都未拒絕過
對佢我已經毫無抵抗力
我最大嘅願望唔係你將來俾我幾多物質上嘅滿足,我只求你一定要好好照顧身體.我要你健健康康.餘生幸福快樂一齊 ...
性生活愉快嗎?

為理想而奮鬥,為成功而享受!
人地嘅野一定好d

我都想搵到一個咁既男朋友啊................

引用:
原帖由 soule 於 1-7-2019 02:23 發表

我發訊息俾佢都係秒回
同我講還有我
對佢我已經毫無抵抗力
我最大嘅願望唔係你將來俾我幾多物質上嘅滿足,我只求你一定要好好照顧身體.我要你健健康康.餘生幸福快樂一齊 ...
要他做到你所說的難,但要她感受到你所付出的和會珍惜的更難

一D事都冇。

恭喜樓主

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soule 於 2019-7-1 02:23 AM 發表

我發訊息俾佢都係秒回
同我講還有我
對佢我已經毫無抵抗力
每日都早午晚安唔煩咩?

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

引用:
原帖由 soule 於 2019-7-2 02:16 PM 發表

係嘅!所以我還在學習中.一定不辜負自己
支持樓主,加油,能夠搵到好既感情難,學我身邊人講,而家啲感情吾值錢,不過都祝妳可以行到最後幸福

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]