究竟佢係愛我定為性而一齊?

究竟佢係愛我定為性而一齊? E-mail 此主題給朋友

識左幾星期,之後拍左兩個月左右
佢已不停同我講我會係佢最後一個,會同我結婚
但係平時拍拖佢除左成日咀我摸我,對我唔太關心,覺得佢不夠愛護我
拍拖時都無咩做無咩計傾,除了好多性暗示說話,傾乜都扯到去那件事
而家佢要我同佢去旅行,唔肯去就一係係香港開房
佢究竟當我女朋友定SP

熱賣及精選
我介紹我老友你識,有樓
有學位
做大公司多年
不煙不酒不嫖
做工程界, 難識女人。
年40碎。

找結婚對像, 唔會乜性暗示。會多時間陪你。
關心你。

引用:
原帖由 技工仔 於 2019-6-28 10:06 AM 發表

我介紹我老友你識,有樓
有學位
做大公司多年
不煙不酒不嫖
做工程界, 難識女人。
年40碎。

關心你。 ...
我都覺得如果佢同我認真發展
點解拍兩個月就問我幾時同佢咩咩
我朋友話佢只是口花花
我男友話對鐘意的人想咩咩好正常...
男人角度點睇?

引用:
原帖由 東方花色樓奴 於 2019-6-28 10:24 AM 發表

我朋友話佢只是口花花
男人角度點睇?
曾經我都受過傷, 做過壞男人。

我覺得你男友唔認真。

佢認唔認真好易知。

佢對你嗰啲生活上嘅事上唔上心。

中意食乜, 看乜, 玩乜。 佢係鍾意你就樣樣嘢都會記住。

好簡單。

引用:
原帖由 技工仔 於 2019-6-28 10:28 AM 發表

曾經我都受過傷, 做過壞男人。

我覺得你男友唔認真。

佢認唔認真好易知。

佢對你嗰啲生活上嘅事上唔上心。

中意食乜, 看乜, 玩乜。 佢係鍾意你就樣樣嘢都會記住。

好簡單。 ...
多謝你回覆
佢就係成日都唔記得我的事情
已為此同佢嘈過好多次
但佢拍左一個月話打算同我以結婚為目標
如果唔認真點解講結婚呢?

引用:
原帖由 東方花色樓奴 於 2019-6-28 10:33 AM 發表

多謝你回覆
已為此同佢嘈過好多次
氹你上床, 乜9野都講得出。

自己小心, 拍拖一開始已經咁。  結婚之後可能唔記得番屋企。

我已結婚, 係過來人。

找男人, 找個愛自己。 有責任心, 上進心,守誠信。

你想試佢好簡單, 叫佢見下你屋企人,見下你啲朋友。 睇下佢有冇心去融入你嘅生活圈。 有呢個心嘅,咪即係想同你長久發展。

引用:
原帖由 技工仔 於 2019-6-28 10:41 AM 發表

氹你上床, 乜9野都講得出。

自己小心, 拍拖一開始已經咁。  結婚之後可能唔記得番屋企。

我已結婚, 係過來人。

找男人, 找個愛自己。 有責任心, 上進心,守誠信。

你想試佢好簡單, 叫佢見下你屋企人,見下你啲朋友。 睇下佢有冇心去融入你嘅生活圈。 有呢個心嘅,咪即係想同你長久發展。 ...
佢有話想帶我返屋企同佢家人食飯
帶我出席佢朋友聚會
不過我唔肯去,因為對佢信心未足夠

佢肯帶我見家人,咁等唔等於真心?

引用:
原帖由 東方花色樓奴 於 2019-6-28 11:02 AM 發表

佢有話想帶我返屋企同佢家人食飯
帶我出席佢朋友聚會
不過我唔肯去,因為對佢信心未足夠

佢肯帶我見家人,咁等唔等於真心?
唔一定真心可能只係佢本身都唔care佢屋企人點睇佢

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 東方花色樓奴 於 2019-6-28 10:33 AM 發表

多謝你回覆
已為此同佢嘈過好多次
為氹你上床有咩狗話講唔出

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東方花色樓奴 於 2019-6-28 10:24 AM 發表

我朋友話佢只是口花花
男人角度點睇?
呢啲絕對唔係口花花亦都唔係正常佢好明顯係為上床而同你一齊而唔係為結婚而同你一齊

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 技工仔 於 2019-6-28 10:06 AM 發表

我介紹我老友你識,有樓
有學位
做大公司多年
不煙不酒不嫖
做工程界, 難識女人。
年40碎。

關心你。 ...
你朋友就是你吧而且照你形容呢個男人悶到嘔根本毫無吸引力只適合拎來埋單

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-6-28 11:52 AM 發表

你朋友就是你吧而且照你形容呢個男人悶到嘔根本毫無吸引力只適合拎來埋單
我已結婚
我的pacakage 係,
1.8m
degree
civil servant
有自己公司收入。
4間樓, 人生叫唔錯。

佢係我老友, 好男人一個。 悶, 唔靚仔, 就係咁多。
我本住幫到幾多就幾多

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-6-28 11:49 AM 發表

唔一定真心可能只係佢本身都唔care佢屋企人點睇佢
即帶返屋企見家人都可以係SP?

引用:
原帖由 技工仔 於 2019-6-28 11:56 AM 發表

我已結婚
我的pacakage 係,
1.8m
degree
civil servant
有自己公司收入。
4間樓, 人生叫唔錯。

佢係我老友, 好男人一個。 悶, 唔靚仔, 就係咁多。
我本住幫到幾多就幾多 ...
你老友算把啦近乎垃圾呢啲唔係叫做好男人至於你你係欠缺自信亦都欠缺吸引力嘅人

熄燈,鎖門,爆大鑊
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。