• 瀏覽: 19,851
  • 回覆: 245
  • 追帖: 1
我知有人對制服係有一舖不能言說嘅癮

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

回覆 引用 TOP

唔搞屎棍同撩鼻屎應該都ok

回覆 引用 TOP

乖啦!食藥先啦!

回覆 引用 TOP

只要你開心就好咯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 農場橙色獅子 於 2019-6-25 01:07 PM 發表

哦 基路難行😎
一路好走

回覆 引用 TOP

他媽的想法也是很滿意小妹
他媽的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 葉問前傳 於 2019-6-25 01:49 PM 發表

大部份會有小三,如果妳可以接受,又真係鍾意佢,都可以試下先嘅,如果有咩唔妥,快斬纜,畢竟女士青春有限!!!
流主係男嚟
請勿誤會

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2019-6-25 11:52 AM 發表

是咁的,他很喜歡我的,一直想同我一齊,他媽的想法也是很滿意小妹,叫我多點上去吃飯的。其實個男仔都好上進,雖然之前讀書麻麻,但考到差佬後好上進的,他現在自修英文,目標兩年後升督察,五年後升警師。仲有,他人生也有目標的,佢話現在住「love people 村」,兩年後會買「又1村」。仲有現在揸「雀屎」,兩年後會買「病屎」!其實是個有理想的人。 ...
你搵黃絲窮撚做你條仔好d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bmw118i 於 2019-6-25 11:52 AM 發表

是咁的,他很喜歡我的,一直想同我一齊,他媽的想法也是很滿意小妹,叫我多點上去吃飯的。其實個男仔都好上進,雖然之前讀書麻麻,但考到差佬後好上進的,他現在自修英文,目標兩年後升督察,五年後升警師。仲有,他人生也有目標的,佢話現在住「love people 村」,兩年後會買「又1村」。仲有現在揸「雀屎」,兩年後會買「病屎」!其實是個有理想的人。 ...
你啲病情都幾嚴重

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大投壼 於 2019-6-25 03:38 PM 發表

流主係男嚟
請勿誤會
條友玩野??

引用:

你真係好L煩

暴力先係和平
噤聲先係民主
大話先係真相
邪惡先係良知

以上都係曱甴話..........

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 葉問前傳 於 2019-6-25 03:47 PM 發表

條友玩野??
流主係有棍小妹係香討出哂名

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]