• 瀏覽: 20,359
  • 回覆: 176
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 士多搞錯了 於 2019-6-25 03:51 PM 發表

好易咋,, 俾佢知道你有小3. 俾哂床照佢睇... 如果佢都唔離,你威哂
咁唔得,唔想比證據佢係離婚法庭上鋤我。玩交友app唔係通姦。床照就麻煩好多。

引用:
原帖由 xobanana 於 2019-6-24 01:52 PM 發表

我地有個囡,因意外懷孕而結婚
結婚後,老婆冇做野,全職湊囡
我係經濟支柱,壓力都算大
身邊朋友開始小聯絡,各有各忙
可能對得耐,有點悶,會識下女仔,但唔會做過份野,識傾計吹水
老婆好在意呢樣,拍拖時自己紀錄唔良好
尋日終於出事,查到我玩交友apps,話俾咁多次機會都仲係咁,要離婚
而家心情真係好複雜 ...
你話無同其他女性有肢體接觸,當我信,佢都唔信既,無為留

唔好話為左個女,你玩得 apps 已預左,無所謂啦

往後做好自己因個女得返你,點做就睇你自己

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xobanana 於 2019-6-24 13:52 發表

尋日終於出事,查到我玩交友apps,話俾咁多次機會都仲係咁,要離婚
你好,這是《自殺.自療.互助舍》。看來你已累積了不少負面情緒,是嗎?人就好像氣球一樣,若積存的鬱結和壓力太多,便會有爆發的一天。你不妨到以下的網址了解我們的服務:
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25309670
,那裡有一些與自殺有關的人與事,你可以隨心看看。你更可以進入網站內的『Chat窿』(服務時間:星期一至五上午6時- 凌晨1時;星期六、日及公眾假期晚上8時- 凌晨1時) 即時與我們的義工在網上交談,尋找一些精神上的支持,或是疏導一下自己的負面情緒。我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!只因『晴天雨天要樂天,難關難過總會過』!

《自殺.自療.互助舍》

你不需要在這裡回覆我,因這戶口是我們義工共用的,但期望在聊天室可以見到你,與你傾談。

引用:
原帖由 激死未 於 2019-6-25 03:25 PM 發表

早婚?當時結婚大家幾多歲?
二十歲,佢仲大我七年,明昆

引用:
原帖由 哈囉忽然羊 於 2019-6-25 07:36 PM 發表

二十歲,佢仲大我七年,明昆
二十歲人生經驗尚淺,而且一般經濟能力不足,及二十五年前社會風氣與今日相比好唔同,離婚至今事隔十年,你會點睇成件事?

我口臭 =\= 我冇道理!
引用:
原帖由 激死未 於 2019-6-25 08:52 PM 發表

二十歲人生經驗尚淺,而且一般經濟能力不足,及二十五年前社會風氣與今日相比好唔同,離婚至今事隔十年,你會點睇成件事?
離婚得太遲,應該係,千萬,唔好因為懷孕,就結婚,係千錯萬錯,離婚差不多十年,好享受,一個人都好開心🥳,瞓得好,唔洗再為經濟,家務,學業,一大堆問題困擾

引用:
原帖由 哈囉忽然羊 於 2019-6-25 09:29 PM 發表

離婚得太遲,應該係,千萬,唔好因為懷孕,就結婚,係千錯萬錯,離婚差不多十年,好享受,一個人都好開心🥳,瞓得好,唔洗再為經濟,家務,學業,一大堆問題困擾 ...
一個27歲女人,照計思想上、社會經驗上、經濟能力上,都應該遠遠拋離一個二十歲乳臭未乾小子,為何會揀你,實在令人費解。

引用:
原帖由 xobanana 於 2019-6-24 01:52 PM 發表

恭喜。你做得出都預左有今日,第時妳個女個老公都係咁出去玩吓傾吓計啫,怨孽

如果你發現你老婆玩交友apps,你可以當無事嗎?
真心問問自己。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 激死未 於 2019-6-25 10:34 PM 發表

一個27歲女人,照計思想上、社會經驗上、經濟能力上,都應該遠遠拋離一個二十歲乳臭未乾小子,為何會揀你,實在令人費解。
就係佢做工做唔長,乜嘢都無,而我係勤力人

你試下多些和她去外國旅行啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 helpforsuicide 於 2019-6-25 04:58 PM 發表

你好,這是《自殺.自療.互助舍》。看來你已累積了不少負面情緒,是嗎?人就好像氣球一樣,若積存的鬱結和壓力太多,便會有爆發的一天。你不妨到以下的網址了解我們的服務:
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25309670
,那裡有一些與自殺有關的人與事,你可以隨心看看。你更可以進入網站內的『Chat窿』(服務時間:星期一至五上午6 ...
人地有乜野話自殺呀,痴痴地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 士多搞錯了 於 2019-6-25 01:42 PM 發表

女人真係可以好絕家.. 完全同意呀
我以前個臭西話自己大把時間慢慢玩添,女人反轉豬肚就係屎,只宜屌不宜交心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xobanana 於 2019-6-24 13:52 發表

樓主,我覺得是你對唔住你老婆。你念嘢好有問題

引用:
原帖由 哈囉忽然羊 於 2019-6-26 12:44 AM 發表

就係佢做工做唔長,乜嘢都無,而我係勤力人
有啲人性格的確唔適合打工,勤力嘅就去創業, 懶就做宅男宅女。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]