註冊 登入

箍完牙即刻好多男仔追, 真係好現實..

箍完牙即刻好多男仔追, 真係好現實.. E-mail 此主題給朋友

箍之前就話我係哨牙妹, 豬扒, 無人會溝我....

經過2年時間, 箍完之後臉型好左, 成個人唔同左,

即刻多左男仔會搵我傾計, 問我點解會無男朋友果D, 仲讚我性格好..

甚至做做下野會有客問我拎電話...

諗返起以前, 對比起而家, 真係覺得d男人好現實

熱賣及精選
d男人係咁架啦 剩係睇樣
樓主幾歲開始箍牙? 痛唔痛?
我都想箍,覺得自己除左排牙之外其他都OK

我係COOL傳統個隻, COOL 左兩年, 塊面尖左, 好睇左

回覆 引用 TOP

系人都現實, 女人咪一樣要搵有米既

回覆 引用 TOP

咁其實無論係哨牙或者箍緊牙,
計外型的話扣分都比較多,
一旦箍完之後肯定當堂加返哂分,
況且仲有一點係以前你自以為係"醜女"姿態往往會比較低,
咁而家就當堂變成樣唔差又唔會高高在上,
對於男性黎講咁GE女仔係好有吸引力的.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 安妮儿 於 2019-6-24 03:25 PM 發表

d男人係咁架啦 剩係睇樣
樓主幾歲開始箍牙? 痛唔痛?
我都想箍,覺得自己除左排牙之外其他都OK
我2x歲先開始箍, 一路箍一路做野, 可能我個牙醫好, 箍既時候唔痛, 係每次覆診箍緊果陣會痛

引用:
原帖由 jellyfish415 於 2019-6-24 05:51 PM 發表

我2x歲先開始箍, 一路箍一路做野, 可能我個牙醫好, 箍既時候唔痛, 係每次覆診箍緊果陣會痛
邊間?幾錢?
我都想cool, 突左兩隻虎牙好唔靚

一起足球世界
引用:
原帖由 jellyfish415 於 2019-6-24 11:03 AM 發表

即刻多左男仔會搵我傾計, 問我點解會無男朋友果D, 仲讚我性格好..

諗返起以前, 對比起而家, 真係覺得d男人好現實 ...
唔係你都唔會箍啦

再見了.........

回覆 引用 TOP

咁就恭喜你啦大把人追

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃昏默默 於 2019-6-25 11:54 AM 發表

邊間?幾錢?
我都想cool, 突左兩隻虎牙好唔靚
荃灣黃x欣呀, 我箍鐵箍就2萬8包哂全部野lol, 箍完果下見到排牙齊哂真係好開心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jellyfish415 於 2019-6-24 11:03 AM 發表

諗返起以前, 對比起而家, 真係覺得d男人好現實 ...
真个咩?我也好想带牙套哦,有些小哨牙,可系我经已35岁咗呢,能唔能戴啊?

回覆 引用 TOP

好多事情都係以外表行先...

回覆 引用 TOP

一個人靚左咪多D人搵...

回覆 引用 TOP

箍完牙後含L方便好多

回覆 引用 TOP

21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。