單身比有伴侶快樂,無憂

港女比一整代港嬸洗腦玩死

日本歌舞伎町 有300間鴨店

大量日本女性 不惜做雞賺錢 去消費

佢哋唔會介意去養一隻小白臉 即使小白臉身邊有好多女人 

係香港呢個平行世界 唔肯捱係必然

對愛情看法 就係男仔付出 要滿足到自己既生活先肯同對方開始

大家都係打份工 大家都係差唔多 就硬係要溝上司 溝經理 溝老細

大家同一級數 阿港女話 我點解要揀你?

咁其實你係鍾意果個人 定還是果個人既身份權位呢?

日本女仔就係一種 為左愛情 比唔同嘅陌生男人 大叔 老伯 係佢下面出出入入都無所謂 佢哋願意用身體做代價 賺錢去奉獻比個男仔 即使呢d姑爺仔大把囡囡

港女? 將自己視為商品 花魁競投 價高者得

tiu le lo mei 去澳門金魚缸揀囡好過啦 味又係雞!

熱賣及精選
引用:
原帖由 高峰上的河流 於 2019-6-24 11:23 AM 發表

絕對同意。
港女朋友成日話我唔尊重女性 話我話佢地係雞
係呢個商品戀愛上
你選擇既 只不過係對方既權位 地位 同offer 到你d乜嘢「待遇」 你只不過係「打份工」

你老公即係你boss 

都唔知係邊個港嬸教出黎既女!

如果港媽覺得自己嫁個窮老公捱足一世 唔想女兒行返舊路 其實你同你個女 同樣都係睇唔起你老公同女兒既父親

除非女家係有錢就另計

我好想講係 假如你自己都係基層家庭出身 你睇唔起基層男人 咁我當真想問 你點睇你爸爸? 

然後再問 你覺得 你係窮家庭成長 你係咪一直都唔覺得自己幸福 一直都覺得好委屈 好難受?

有冇怨過點解你老母肯嫁一個窮老豆 仲要生你出黎「捱」?

你一直去話果個廢男垃圾 配我唔起 乜乜乜

不如諗下你爸爸係咪都係咁? 然後你父母生左你之後 佢哋好辛苦咁「捱」大左你 你會唔會認為佢地唔幸福? 你既存在 對佢地黎講係災難?

假如你覺得係咁樣 你就享受「高質單身」好喇

因為你呢種人唔配有另一半! 唔配擁有婚姻 唔配有家庭 

學歷高 唔表示品格高尚 有錢人唔表示佢地優質d 窮男人可能比唔到d咩好生活比你 但佢地當真會將自己能力範圍內做得到既都比你 sorry 而家話你聽 女人唔係要呢d! 我唔係要同你「捱」呀! 

講真丫 過澳門搵條沖涼妹玩下 個個禮拜玩一條 relex下 為左乜嘢要令自己咁辛苦搵錢去滿足你條八婆? 

原來 係香港 想正正常常做一個好男仔 係唔會有人欣賞 因為你搵唔到錢呀! 你明唔明呀? 那怕做條死雞蟲? 最少 呢一刻 你唔駛再付出精神時間金錢 去跪地奶鞋底 搵條女扑完咪第二個 

大佬 我窮一生之力 用盡全力去滿足你呢個女人 八婆都係唔會欣賞自己既話 咁當真就留比第二個公子闊少啦 個個周末拉大隊去跳舞 沖涼 dup骨 假期多既 飛轉日本飛田新地 再遠d 德國FKK 

仲乜L野要為左同一個女人花廢心機時間? 😂

溝乜柒丫 扮乜L情聖? 等d 公子闊少去吊啦

人地吊L完 咪一樣有第二條佬吊 原則上同你去夜總會一L樣之嘛 留返d錢去搵料理妹自由戀愛好過啦

引用:
原帖由 家中大流彈 於 2019-6-25 07:06 PM 發表

收爹啦廢男,澳門你無份,元朗企街D老大陸雞你或者有機
尋晚先過完大海沖涼dup骨

首爾永登甫 大阪飛田新地組合料理 巴提雅步行街AGOGO 德國FKK 法國紅磨坊 

又真係幾廢嫁 中日韓鬼泰 乜妹都齊

元朗果d 留返比阿伯啦

我去飛田玩架妹唔好? 要攞錢黎養條港女八婆?

引用:
原帖由 河原町 於 2019-6-25 10:25 PM 發表

呢位哥仔就識去啦 @mm170240279
你知啦 又要去日本食20歲架妹 又要去泰國食泰妹 又要去首爾食韓妹 又要返大陸食國貨 又要去德國FKK 食鬼妹 次次唔同 晚晚新鮮

重點係永遠都係20歲 青春無敵

八婆慢慢等公子闊少啦 千祈唔好揀我地呢d廢男 我地呢d廢男 食盡各國美女 隨時多過富豪食既囡 😂😂😂

重要係 富豪食果d 都唔係處啦

逐次計錢 同包養咁解之嘛

引用:
原帖由 河原町 於 2019-6-26 01:40 AM 發表

呢d先係真愛嘛,都唔明@mm170240279 點解仲會去新填地
識玩 緊係去飛田新地組合料理啦

無論你係佔中憤青 藍絲大叔 定係退休人士

青春通 妖怪通 年金通 你想要咩類型都有!

談一場30分鐘既戀愛 跟住分手

係呢度 每個男人都係情聖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 偉偉的豬 於 2019-6-26 10:22 PM 發表

眼見好多婚姻, 女人都係痛苦不堪, 成日話女人唔嫁會孤獨終老, 事實係嫁左果d女人, 為左照顧家庭, 犧牲自我成長, 犧牲事業, 仔女大個左各自飛, 老公一直溝女唔理屋企, 錢又唔夠, 真正人又老錢又無, 朋友又無咩, 個腦空空如也, 青春無曬, 真係一無所有孤獨終老。反而被人笑的老姑婆, 有錢有事業有見識有大班朋友, 心智比較成熟, 一早安排老年生活, 快樂無憂 ...
看破紅塵 盾入空門

貧尼法號滅絕 

香港越黎越多滅絕師太 😆😆

成世人流流長 要捱不如單身! 咁師太就一定要單身終老 唔好比英國工程師 金融分析師 扮太子爺 氹兩氹 攞哂副棺才本送比人呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 河原町 於 2019-6-26 11:46 AM 發表

樓上師兄幾識玩,大阪飛田新地,首爾弘大,包你一試無回頭
首爾係去永登甫 宏大係溝女場黎

當然 屯門公園 封十蚊利是 阿伯跳舞跳得幾開心! 我地d 後生仔落老蘭clubbing跳

阿伯都有搵真愛既自由嘛

班廢青仲乜唔比阿伯搵真愛 jack?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。