單身比有伴侶快樂,無憂

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-6-24 10:45 AM 發表

我也不相信愛情
師兄!點解金悲!緣份未到吖!緣分到、您擋都擋唔住、祝願幸福美滿

熱賣及精選
引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2019-6-24 03:35 PM 發表

師兄!點解金悲!緣份未到吖!緣分到、您擋都擋唔住、祝願幸福美滿
您點吖, 今日有無煲湯吖

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子
單身可以好精彩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-6-24 03:41 PM 發表

您點吖, 今日有無煲湯吖
無醉左幾日今朝都飲緊、唔知要飲多幾多日、才發洩完

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2019-6-24 03:46 PM 發表

無醉左幾日今朝都飲緊、唔知要飲多幾多日、才發洩完
飲酒?

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-6-24 03:46 PM 發表

飲酒?
係吖

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2019-6-24 03:47 PM 發表

係吖
我唔飲啤酒, 我飲黑啤白酒紅酒

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-6-24 03:48 PM 發表

我唔飲啤酒, 我飲黑啤白酒紅酒
嘩!金有品味換左頭像好好多!之前果個太恐怖了

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2019-6-24 03:50 PM 發表

嘩!金有品味換左頭像好好多!之前果個太恐怖了
之前個個係余文樂拍軍雞的電影造型

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-6-24 03:52 PM 發表

之前個個係余文樂拍軍雞的電影造型
可能換個可愛圖像、會令單身女網友印像深刻D因為您個各巳帶殺氣

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2019-6-24 03:56 PM 發表

可能換個可愛圖像、會令單身女網友印像深刻D因為您個各巳帶殺氣
地藏蒲殺

冇錢嘅人會講:其實冇錢比有錢快樂。
冇伴侶嘅人會講:單身比有伴侶快樂。
其實快樂唔快樂,係睇你自己點睇,並唔關單唔單身事。
單身未必無憂,都有單身嘅苦惱,如果自己有“同性”或“異性”嘅性取向,其實說明左一樣嘢,就係本我上,仍然有伴侶嘅需要。
強調話自己喜歡單身,其實好多時自打嘴巴,如果覺得單身不是什麼一回事,為何要“强調”單身幸福,應該是因為自己介意,其實唔係覺得單身好d,係因為無要奈接受。
好似,我聽過好多人講:"好彩我唔係錢人,有錢人好多煩惱,我寧願做普通人"一樣。

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-6-24 03:57 PM 發表

地藏蒲殺
再加埋對上果個頭像、好恐怖、當初我就係比可愛圖片吸引住、特別留意同揾佢傾偈成就愛情、但真柤佢話隻公仔係表現緊無奈同失望、但我看在心裡係好好可愛喎深深吸引

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2019-6-24 04:06 PM 發表

再加埋對上果個頭像、好恐怖、當初我就係比可愛圖片吸引住、特別留意同揾佢傾偈成就愛情、但真柤佢話隻公仔係表現緊無奈同失望、但我看在心裡係好好可愛喎深深吸引 ...
咁您今日又飲酒吖

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-6-24 04:09 PM 發表

咁您今日又飲酒吖

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。