單身比有伴侶快樂,無憂

引用:
原帖由 河原町 於 2019-6-25 10:25 PM 發表

呢位哥仔就識去啦 @mm170240279   
佢淨喺識去新填地,飛田新地佢邊識去呀。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 河原町 於 2019-6-25 10:25 PM 發表

呢位哥仔就識去啦 @mm170240279
你知啦 又要去日本食20歲架妹 又要去泰國食泰妹 又要去首爾食韓妹 又要返大陸食國貨 又要去德國FKK 食鬼妹 次次唔同 晚晚新鮮

重點係永遠都係20歲 青春無敵

八婆慢慢等公子闊少啦 千祈唔好揀我地呢d廢男 我地呢d廢男 食盡各國美女 隨時多過富豪食既囡 😂😂😂

重要係 富豪食果d 都唔係處啦

逐次計錢 同包養咁解之嘛

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-6-26 12:35 AM 發表

你知啦 又要去日本食20歲架妹 又要去泰國食泰妹 又要去首爾食韓妹 又要返大陸食國貨 又要去德國FKK 食鬼妹 次次唔同 晚晚新鮮

重點係永遠都係20歲 青春無敵

八婆慢慢等公子闊少啦 千祈唔好揀我地呢d廢男 我地呢d廢男 食盡各國美女 隨時多過富豪食既囡 😂😂😂

重要係 富豪食果d 都唔係處啦

逐次計錢 同包養咁解之嘛 ...
呢d先係真愛嘛,都唔明@mm170240279 點解仲會去新填地

有幸福家庭總是最美好

回覆 引用 TOP

單身左幾年......最近覺得悶

回覆 引用 TOP

回 185#
單身左幾年......最近覺得悶
即係話以前有伴,唔悶。
啱傾唔啱傾,都有D聲氣。
只要有耐心,時以計日,日以計年,
大家互相明白多D,就會和諧D。

引用:
原帖由 河原町 於 2019-6-26 01:40 AM 發表

呢d先係真愛嘛,都唔明@mm170240279 點解仲會去新填地
識玩 緊係去飛田新地組合料理啦

無論你係佔中憤青 藍絲大叔 定係退休人士

青春通 妖怪通 年金通 你想要咩類型都有!

談一場30分鐘既戀愛 跟住分手

係呢度 每個男人都係情聖

回覆 引用 TOP

愛自由

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 河原町 於 2019-6-26 01:40 AM 發表

呢d先係真愛嘛,都唔明@mm170240279   點解仲會去新填地
https://www.youtube.com/watch?v=tulhDafQWUs

真條茅

無腦死豬西先睇爛果日報
引用:
原帖由 mm170240279 於 2019-6-26 11:29 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=tulhDafQWUs

真條茅
樓上師兄幾識玩,大阪飛田新地,首爾弘大,包你一試無回頭

靚仔
單身但窮,老來無依,先最慘

回覆 引用 TOP

眼見好多婚姻, 女人都係痛苦不堪, 成日話女人唔嫁會孤獨終老, 事實係嫁左果d女人, 為左照顧家庭, 犧牲自我成長, 犧牲事業, 仔女大個左各自飛, 老公一直溝女唔理屋企, 錢又唔夠, 真正人又老錢又無, 朋友又無咩, 個腦空空如也, 青春無曬, 真係一無所有孤獨終老。反而被人笑的老姑婆, 有錢有事業有見識有大班朋友, 心智比較成熟, 一早安排老年生活, 快樂無憂

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。