• 瀏覽: 12,212
  • 回覆: 217
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 小小OL 於 2019-6-25 01:42 PM 發表

緣分係好奇妙,單方面努力冇用....
睇返轉頭,有好多機會,但自己都冇珍惜到
係呀!我唔係港人,佢係。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
你係有性須要,定係真心想揾番個伴陪自己先?

ー講起男女之情,大部份人會諗起性愛,
今時今日,能多句互相關懷對方健康,交
換生活點滴,大家握握手,慰問,比牀上嘅
ー刻嚟得更温馨甜蜜。
我唔係性無能亦唔怕女人,但抱住呢種為
性愛心態去接觸女性朋友,係唔健康嘅誼情。

回覆 引用 TOP

我識很多單身女,過了四十忽然變同志,可能是寂寞

回覆 引用 TOP

同意:
從網上視頻顕示,女同性 性愛 嘅 高潮情緒感覺
係大於 男同性  性愛 。所以女性係贏家,男性係
輸家。 我極認同。
女性感情較男性豐富,幻想力較強,及生理組織較
復雜所致。

引用:
原帖由 RV356484 於 2019-6-25 03:10 PM 發表

同意:
從網上視頻顕示,女同性 性愛 嘅 高潮情緒感覺
係大於 男同性  性愛 。所以女性係贏家,男性係
輸家。 我極認同。
女性感情較男性豐富,幻想力較強,及生理組織較
復雜所致。 ...
但有啲女同志係受情傷所致

回覆 引用 TOP

會嘅 ! 我都知 。
女性被男人傷害,會留下性愛恐戄症,
唔敢再嚟。
甚至有D女性得唔倒男性俾嘅最終滿足
(性高潮),因而放棄男女間正常性愛而
傾向同性。

引用:
原帖由 RV356484 於 2019-6-25 03:31 PM 發表

會嘅 ! 我都知 。
女性被男人傷害,會留下性愛恐戄症,
唔敢再嚟。
甚至有D女性得唔倒男性俾嘅最終滿足
(性高潮),因而放棄男女間正常性愛而
傾向同性。 ...
所以我唔相信愛情,愛情會一路磨蝕,最後只剩下感情
同埋男人面對誘惑根本控制唔到,因為天生構造係咁,女人要男人,就要接受呢種天生的劣根性

回覆 引用 TOP

所以我唔相信愛情,愛情會一路磨蝕,最後只剩下感情
同埋男人面對誘惑根本控制唔到,因為天生構造係咁,
女人要男人,就要接受呢種天生的劣根性

什麼叫真正愛情
男女兩個擁抱在ー起,
彼此四隻眼ー齊流涙。
我在 三十歳 時經歴過人生那第ー次,
之後就沒有再感受過了。
那次我們二人渇望能有ー個孩子 。
其後這位女友終於返回菲律賓,數年後
我因出差可到馬尼拉,順便探望她。
在她媽媽家中會面並見她兩個小孩,當
時我的眼又流下涙來。
真正的愛情,未必是婚姻,那是大家分享,
大家欣賞生命中帶來的ー切。

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
婚姻 與 愛情  係完全兩回事 。

男女間關係
1 .夫妻需要孩子
2 .情侶需要性愛
3 .朋友只能望梅   (止渴,)
4 .知己可以談心
一般係 :  朋友 > 情侶 > 夫妻
其次係 :  朋友 > 知己 > 夫妻
第三係 :  朋友 > 知己 > 情侶 > 夫妻
第四係 :  朋友 > 知己 > 情侶
第五係 :  朋友 > 知己
第六係 :  朋友 > 情侶
第七係 :  朋友
第七係 : ( 最 Cheap 嘅 )
假如男女之間二人抱不同出發點時,
二人之關係將很難維持長久。

愛情
在我心目中應係 第五

回覆 引用 TOP

自己人生自己作主 加油!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛上辣魚旦 於 2019-6-24 08:45 AM 發表

有男人就等於富裕呀,都要睇質素同質量的,有人鐘意食肉,唔介意難消化,但有人寧願清淡啲,食齋啫,有就等於好咩,有時人有仲痛苦,有啲人無反而過得很開心 ...
同意。所以有經歷好過冇。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛上辣魚旦 於 2019-6-24 12:07 AM 發表

呢啲除左係我個人經驗外,仲係好多身邊有伴侶,結左婚或有男朋友的朋友說:單身比有伴侶或結婚更快樂,自由同無憂,單身除有時悶啲外,年老前要準備定身後事外和年老後的生活,都沒甚麼壞處。 ...
仲有病左冇人照顧[嗚嗚T_T]

引用:
原帖由 艾倫理克 於 2019-6-25 06:36 PM 發表

仲有病左冇人照顧[嗚嗚T_T]
其實,預左沒有. (有沒有另一半都一樣)
有=bonus

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-6-24 03:52 AM 發表

港女比一整代港嬸洗腦玩死

日本歌舞伎町 有300間鴨店

大量日本女性 不惜做雞賺錢 去消費

佢哋唔會介意去養一隻小白臉 即使小白臉身邊有好多女人 

係香港呢個平行世界 唔肯捱係必然

對愛情看法 就係男仔付出 要滿足到自己既生活先肯同對方開始

大家都係打份工 大家都係差唔多 就硬係要溝上司 溝經理 溝老細

大家同一級數 阿港女話 我點解要揀你?
...
收爹啦廢男,澳門你無份,元朗企街D老大陸雞你或者有機

引用:
原帖由 家中大流彈 於 2019-6-25 07:06 PM 發表

收爹啦廢男,澳門你無份,元朗企街D老大陸雞你或者有機
尋晚先過完大海沖涼dup骨

首爾永登甫 大阪飛田新地組合料理 巴提雅步行街AGOGO 德國FKK 法國紅磨坊 

又真係幾廢嫁 中日韓鬼泰 乜妹都齊

元朗果d 留返比阿伯啦

我去飛田玩架妹唔好? 要攞錢黎養條港女八婆?

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-6-25 10:20 PM 發表

尋晚先過完大海沖涼dup骨

首爾永登甫 大阪飛田新地組合料理 巴提雅步行街AGOGO 德國FKK 法國紅磨坊 

又真係幾廢嫁 中日韓鬼泰 乜妹都齊

元朗果d 留返比阿伯啦

我去飛田玩架妹唔好? 要攞錢黎養條港女八婆? ...
呢位哥仔就識去啦 @mm170240279

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]