我唔喜歡佢地,所以玩自閉,結果佢地都冇主動聊對方,各有各。互當透明!

有冇師兄係咁?



引用 TOP

被引用(20)
根本唔會同佢地食飯。


我終於明白,點解有啲人妻吾鍾意男家屋企人同佢啲亲戚


引用 被引用(2) TOP

肯去已經好比面,只要唔黑面,唔多說話不是問題,有些男人連去都唔去,不尊重老婆,這些真的不值得嫁。


引用 TOP

Me too
你同你老婆關係都應該唔會



引用 TOP

1年見3次。有2個hi bye人。全程3個鐘,連佢另一半都無同佢講野。但佢地又唔會話走先,仲會微笑,不過唔講野。其實ok,


引用 TOP

外家當你透明!都幾睇你唔起!你玩自閉只認為你是自卑!


引用 TOP

無丶如果系甘不如唔去丶你太小器!


引用 被引用(1) TOP

可以著黑3乞褲乞黑罩,個個彈開


引用 TOP

相反地,你有冇諗過你老婆喜唔喜歡你老豆老母?鐘唔鐘意同佢地食飯?

既然娶得人地個女,幾難頂都傾下計,話哂都比個女嫁你吖~



引用 TOP

冇問題。但你吾好要求老婆对你自己父母、兄弟姊妹要好好。公平嘛。


引用 TOP

大把啦


引用 TOP

信我講 你唔需要懷疑人生 懷疑自己 因為你唔係有問題嗰個。


引用 被引用(1) TOP

點解唔傾下送中條例, 一定會好熱鬧


引用 被引用(1) TOP

最多傾下小朋友,如果你冇小朋友,真係冇野好傾,好少 㚈父老襟一齊去滾吧⋯⋯


引用 TOP

伸延閱讀
 21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。