同男仔頭幾次食飯

同男仔頭幾次食飯 E-mail 此主題給朋友

是咁的
個男對我有意思想追我
但我份人不老奉
到埋單時我拎銀包出黎,佢無出聲
之後佢比完先叫我收番銀包
話睇我識拎銀包就得,証明我不是那些死港女
之後次次我有主動比佢都話唔洗,話我不是港女所以對我加分
茶實我好appreciate 佢請我,但佢港女前港女後令我好不舒服
姐妹們,呢個男人是否交往得過?

熱賣及精選
引用:
原帖由 東方花色樓奴 於 2019-6-23 09:50 AM 發表

是咁的
個男對我有意思想追我
但我份人不老奉
茶實我好appreciate 佢請我,但佢港女前港女後令我好不舒服
姐妹們,呢個男人是否交往得過? ...
如果交往,你梗會有様野,令佢會同你講:你咁様咪同d死港女一9様囉⋯⋯

回覆 引用 TOP

覺得睇定d咯,一陣拍拖想個男嘎氹下自己,接下收工,又話自己港女咩

回覆 引用 TOP

Push

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東方花色樓奴 於 2019-6-23 09:50 AM 發表

是咁的
個男對我有意思想追我
但我份人不老奉
值得交往,不過你要盡量將港女其它特質收埋。

回覆 引用 TOP

引用:

是咁的
個男對我有意思想追我
但我份人不老奉
佢講得出即係好怕你係港女,你就算係都唔好露尾巴,否則無施拍

引用:
原帖由 想菲 於 2019-6-23 06:18 PM 發表

佢講得出即係好怕你係港女,你就算係都唔好露尾巴,否則無施拍
咁我扮得一時,點扮得一世?
同埋呢個男人是否計較呢?

引用:
原帖由 東方花色樓奴 於 2019-6-23 06:23 PM 發表

咁我扮得一時,點扮得一世?
同埋呢個男人是否計較呢?
佢比較計較你係咪港女,你有信心唔係條男自然會明白嘅

回覆 引用 TOP

佢地已去到,所有女仔就係港女,港女前港女後。睇你自己點囉,如果你真係港女,扮唔到既、穿左咪無癮。

引用:
原帖由 mimi0207 於 2019-6-23 06:28 PM 發表

佢地已去到,所有女仔就係港女,港女前港女後。睇你自己點囉,如果你真係港女,扮唔到既、穿左咪無癮。
咁我要點做先合格呢?

回覆 引用 TOP

他開口閉口港女,妳幹嗎要介意?!
第一,他明顯不認為妳是港女,這妳也知道,但妳依然介意,說明妳要麼潛意識認為自己也是港女,只不過港女特徵不十分明顯,要麼就是妳庸人自擾,為不存在的問題而糾結。是哪樣?

第二,想妳知道,"港女"不是"香港女生"的意思,不用自己對號入座。港女是指有以下特徵的香港女生:拜金,勢利,公主病(嬌生慣養,奉旨,浪費奢華揮霍無度),低能和膚淺而不自知,還自命不凡,眼角超高,以貌和金錢取人,等等。若妳根本不是港女,別想太多鑽牛角尖了~

回覆 引用 TOP

我覺得女人都比較敏感,不過既然距講既野令你晤舒服,就謹慎交往,因為語言交流不暢快,都在考慮之列

回覆 引用 TOP

港女有咩問題

回覆 引用 TOP

引用:

是咁的
個男對我有意思想追我
但我份人不老奉
佢老實得過份,唔樣樣洗講到出口,可能係完美主義者

回覆 引用 TOP

佢算好好啦 有個男仔追我 只係食三百蚊餐飯 我話比返錢佢 佢直接收我三百 變相我請佢

34 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。