長期有小三的人夫

長期有小三的人夫 E-mail 此主題給朋友

認識有位人夫有學識有外形,一結婚就同時開始有小三,一直維持十多年,換過不知多少個小三,藉口是婚姻有缺口,但表面就常裝作完美顧家的好男人 , 好友冇做小三經驗,卻誤踩入去,最終傷心又傷身。

好友在想,自己可能一直只是對方的洩慾工具,玩厭了就被棄掉。

熱賣及精選
引用:
原帖由 星空下的小豬 於 2019-6-22 08:43 PM 發表

認識有位人夫有學識有外形,一結婚就同時開始有小三,一直維持十多年,換過不知多少個小三,藉口是婚姻有缺口,但表面就常裝作完美顧家的好男人 , 好友冇做小三經驗,卻誤踩入去,最終傷心又傷身。

好友在想,自己可能一直只是對方的洩慾工具,玩厭了就被棄掉。 ...
咁你朋友都算係慘
遇上個食家
有啲男人找婚外情是填補心靈上空缺
並不是個個男人為性行先

引用:
原帖由 -DLSF- 於 2019-6-22 09:23 PM 發表

咁你朋友都算係慘
遇上個食家
有啲男人找婚外情是填補心靈上空缺
並不是個個男人為性行先
我朋友說他每次似要滿足自己感觀及釋放壓力而已,不一定要做,好奇怪的!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星空下的小豬 於 2019-6-22 08:43 PM 發表

好友在想,自己可能一直只是對方的洩慾工具,玩厭了就被棄掉。 ...
十幾年??佢老婆唔知??

引用:
原帖由 yanyanyan1028 於 2019-6-22 10:02 PM 發表

都唔出奇嘅,有d女人以為自己好勁,食得住自己老公,咁個老公又交到戲,特別係食家識玩唔上心,都真係好難估到

引用:
原帖由 普通師奶一個 於 2019-6-22 10:09 PM 發表

都唔出奇嘅,有d女人以為自己好勁,食得住自己老公,咁個老公又交到戲,特別係食家識玩唔上心,都真係好難估到
男人呢~窮都有小三~有錢呢~更加多小三~十幾年有不同你小三~~我估佢玩到65左右會停了~~~之後番去老婆到~一起終老~(但如果是我呢~玩完咁樣先番屋企~我都可以(以德報怨〉服待佢~兩夫妻~那個行先也不知~望下世呢個男人好好咁雙倍還比我吧〉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yanyanyan1028 於 2019-6-22 10:02 PM 發表

我估冇可能吾知,又或者炒過又原諒未定,知扮吾知又未定,只係男的已經是慣犯,沒可能停,況且男人要新鮮感,試過便停不了。

引用:
原帖由 星空下的小豬 於 2019-6-22 10:39 PM 發表

我估冇可能吾知,又或者炒過又原諒未定,知扮吾知又未定,只係男的已經是慣犯,沒可能停,況且男人要新鮮感,試過便停不了。
你去問d公公婆婆吧~我就問過~也請教過~明白了一些事~

引用:
原帖由 yanyanyan1028 於 2019-6-22 10:48 PM 發表

你去問d公公婆婆吧~我就問過~也請教過~明白了一些事~
如果接受到又忍到,理論上是可以隻眼開隻眼閉的。

引用:
原帖由 星空下的小豬 於 2019-6-22 11:17 PM 發表

如果接受到又忍到,理論上是可以隻眼開隻眼閉的。
係~人總要有理性的時候~鬥長命放長線~睇你有幾多耐性~睇你敢唔敢博~睇你敢唔敢賭下去~人生就是這樣

引用:
原帖由 yanyanyan1028 於 2019-6-22 11:35 PM 發表

係~人總要有理性的時候~鬥長命放長線~睇你有幾多耐性~睇你敢唔敢博~睇你敢唔敢賭下去~人生就是這樣
所以佢老婆勁,如果係自己都未必做得到,好睇性格。

回覆 引用 TOP

引用:

根本一街都係呢類食家人夫,想食女漁翁撒網是常識吧!只是仍然那麼多女人仍發着「相逢恨晚,真愛來臨」的夢,去當人夫玩具,根本人夫說的話,信3成已嫌多。
你朋友當上了一課吧!

引用:
原帖由 2banana18 於 2019-6-22 11:58 PM 發表

根本一街都係呢類食家人夫,想食女漁翁撒網是常識吧!只是仍然那麼多女人仍發着「相逢恨晚,真愛來臨」的夢,去當人夫玩具,根本人夫說的話,信3成已嫌多。
你朋友當上了一課吧! ...
以前覚得只是吹水,聼佢講完,發現賤男兩個字不會寫於面上,越包裝得好越恐佈。

回覆 引用 TOP

每個人需求既野唔同,理得人地呀

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....

回覆 引用 TOP

係咪個老婆係富家女呀 ?

回覆 引用 TOP

31 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。