[陀B生活] 媽媽奶揀咩

媽媽奶揀咩 E-mail 此主題給朋友

媽媽奶揀咩

回覆 引用 TOP

全新 安滿 媽媽奶粉 $250 元朗/兆康/屯門交收

回覆 引用 TOP

我自己會揀低脂少甜的媽媽奶

引用:
原帖由 pro_beauty 於 2019-6-23 11:37 PM 發表

我個時飲安嬰媽媽,就係低脂少甜的

引用:
原帖由 pro_beauty 於 2019-6-23 11:37 PM 發表

邊隻低脂少甜?

我頂唔順奶粉,十字鮮奶加維他命補數

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Fionanan 於 2019-6-24 10:49 AM 發表

我個時飲安嬰媽媽,就係低脂少甜的
入佢地媽媽會會有sample拎,或者診所都有得派

Babynex,因為夠淡,又低卡低脂,完全唔洗怕變肥~

L0ve y0u f0rever <3"
美X臣有一隻係低脂低甜~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2019-6-27 01:03 AM 發表

之前好似bb展都有嫁

引用:
原帖由 mokchgg 於 2019-6-27 06:20 PM 發表

之前好似bb展都有嫁
bb展個個應該係即場入會,入會佢有好幾樣禮品送的~

引用:
原帖由 sisilia.lam 於 2019-6-26 06:19 PM 發表

邊隻低脂少甜?
我自己揀惠x 媽媽奶

引用:
原帖由 pro_beauty 於 2019-6-28 11:32 PM 發表

我自己揀惠x 媽媽奶
我都係飲呢隻, 唔甜易入口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2019-6-27 01:03 AM 發表

我都係飲呢隻

引用:
原帖由 Coyee_baby 於 2019-6-27 05:58 PM 發表

Babynex,因為夠淡,又低卡低脂,完全唔洗怕變肥~
呢隻我飲過
味道我覺得一般~

回覆 引用 TOP

17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。