• 瀏覽: 5,224
  • 回覆: 36
  • 追帖: 2
其實online正常傾幾耐會想約對方出來見?

如果佢keep住都有同你傾計, 有試過約但就唔到, 其實係咪可以放棄同佢繼續傾?

其實d人係咩心態?傾咗成年都唔見... 係咪太無聊 or 大沉迷online世界 or 雙方等緊對方主動約?

引用:
原帖由 韓風肥肥樓主 於 2019-6-20 12:02 PM 發表

對方係男定是女嘅?
傾計的對象係男

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 錯愛 於 2019-6-20 09:31 PM 發表

搵你zip時間
咁我要檢討下做乜吸引咗咁多人揾我zip時間😅

引用:
原帖由 johnshepper 於 2019-6-21 08:57 AM 發表

你有冇俾你自己張相佢睇?
有呀, 個apps有放相

引用:
原帖由 johnshepper 於 2019-6-21 11:53 AM 發表

佢有無貼相?
有呀, 睇咗相 & profile 大家覺得ok先開始傾

引用:
原帖由 johnshepper 於 2019-6-21 05:35 PM 發表

咁你有無試過約佢出去食野之類? 仲有佢本身係唔係單身先? 你們傾左好奈你應該知佢係想吹下水做網友定想揾拍拖對象……不過佢可能用假相未定,唔好期望咁高。靚仔靚女唔使online 揾男女友 ...
佢哋聲稱單身, 無女朋友... 有d都唔算靚仔, 有試過明示暗示可以出去, 但佢哋又無真係約, 唔通我真係要咁主動直接約佢哋出去?
唔想傾的, 早就無傾/唔覆... 但有d有時又會無端端send message俾我, 我都唔知呢d人想點, 有d係有見過1次, 有繼續同我傾, 但又無實質再約我出去😅

引用:
原帖由 錯愛 於 2019-6-21 09:32 PM 發表

你肯定好好傾,天南地北乜都傾
咁又唔知wor😂
佢哋見我好傾, 想我幫佢哋解悶?🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Hinnyhin 於 2019-6-21 10:08 PM 發表

傾左幾耐?有冇交換電話或fb之類?仲有你地係文字交流定電話傾?
有d傾咗over 3 months, 甚至1年都有, 主要用文字係whatsapp or wechat傾

引用:
原帖由 Hinnyhin 於 2019-6-22 12:09 AM 發表

成一年嘅話 咁真係冇心見哦 我覺得正常文字完 跟住傾下電話 再約出去 一兩個月應該已見面 但當然個個人都會唔同嘅 但的確太耐唔見係冇咩意思再傾落去 ...
我都覺, 邊有可能咁耐唔見但又繼續揾你...
個個都話忙...
最搞笑係有一個傾咗一年都無見過, 諗住唔再同佢傾, 點知係街遇到佢😅

引用:
原帖由 chuicl 於 2019-6-22 01:16 AM 發表

傾一年都未見面 係太耐而唔合理 對方奇怪 但妳亦都有一半責任 傾左兩三個月時妳可提出見面.. 其實妳現在需要立刻提出見面 關係需要一步一步進展
其實我明示暗示咗可以出來見, 亦有問過幾時見, 但佢哋又無主動約, 所以我都唔會經常追問, 講真機會俾咗但佢哋連約都唔約, 唔通真係要我開口約佢哋?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Hinnyhin 於 2019-6-22 01:32 AM 發表

可能對方只係想搵人吹水而唔係搵對象 又或者對方覺得仲未係時候啦 btw, 你地日日傾?
差不多日日傾, 亦有試過唔特別揾, 隔一排佢哋又會message返我

引用:
原帖由 johnshepper 於 2019-6-22 01:46 AM 發表

如果見左你一次無再約多數唔係佢杯茶……,唔見面嗰D可能只係想揾人吹水。
你身邊無人啱你咩?或者叫朋友介紹好過交友apps 
如果見咗唔啱就唔使繼續揾我, 但見完係有揾我, 所以我先唔明佢哋想點🤔

就係身邊朋友無介紹, 朋友大部分已結婚有家庭都無時間, 無辦法之下先試用apps... 如果可以我都唔想用apps

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Hinnyhin 於 2019-6-22 05:05 PM 發表

一係試下自己主動約佢出來見 如果對方仲大把籍口而唔見 咁就放棄啦
咁主動約, 男仔會唔會覺得太輕易, 對個女仔失去興趣?

引用:
原帖由 半夜清涼的OL 於 2019-6-22 07:04 PM 發表

對你有feel會再約你,無再約你,證明對你無興趣,至於仲同你傾計,因為佢地悶,打發時間
明白, 謝謝, 我諗佢哋都係揾我打發時間多😑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chuicl 於 2019-6-22 08:20 PM 發表

如果男有咁諗法 都未必值得妳進一步發展... 呢兩年我約會過女網友有7個 5個是對方提出見面 我唔會覺得輕易 反而欣賞對方不泃泥 交個普通朋友 唔係我約妳 就妳約我 ^^ ...
咁佢哋第一次主動約你, 之後你有無主動約返佢哋出黎?定係每次都係佢哋約你?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]