• 瀏覽: 5,235
  • 回覆: 8
  • 追帖: 2
你有冇俾你自己張相佢睇?

熱賣及精選
引用:
原帖由 view678 於 2019-6-21 11:26 AM 發表

有呀, 個apps有放相
佢有無貼相?

引用:
原帖由 view678 於 2019-6-21 02:42 PM 發表

有呀, 睇咗相 & profile 大家覺得ok先開始傾
咁你有無試過約佢出去食野之類? 仲有佢本身係唔係單身先? 你們傾左好奈你應該知佢係想吹下水做網友定想揾拍拖對象……不過佢可能用假相未定,唔好期望咁高。靚仔靚女唔使online 揾男女友

引用:
原帖由 view678 於 2019-6-21 11:30 PM 發表

佢哋聲稱單身, 無女朋友... 有d都唔算靚仔, 有試過明示暗示可以出去, 但佢哋又無真係約, 唔通我真係要咁主動直接約佢哋出去?
唔想傾的, 早就無傾/唔覆... 但有d有時又會無端端send message俾我, 我都唔知呢d人想點, 有d係有見過1次, 有繼續同我傾, 但又無實質再約我出去😅 ...
如果見左你一次無再約多數唔係佢杯茶……,唔見面嗰D可能只係想揾人吹水。
你身邊無人啱你咩?或者叫朋友介紹好過交友apps 

見左面無下文但keep 住傾哩D多數只想揾人吹水多,女仔主動約人無大問題。求其話間餐廳D野好食一齊去試咪得,擴大生活圈子應該比用apps 好。

引用:
原帖由 view678 於 2019-6-23 06:58 PM 發表

咁我都會約下識咗好耐的男性朋友食飯, 但未見過的就覺得好難開口
我都試過擴闊圈子, 但都係識唔到... 已經唔知點可以再擴闊, 所以先試apps... 不過試咗一排, 都唔係好work, 有點想放棄...  ...
做義工,返教會之類咪可以識多D人,前者仲可以幫助有需要的人。老實講我icq年代已經去識女仔但覺得八成唔係咁好……所以我唔建議用apps 識人,就算識到都未必好。

引用:
原帖由 view678 於 2019-6-24 09:03 AM 發表

其實2個都試過, 都識唔到
教會女多男少, 男仔去可能易d識到, 女仔就難d... 
義工都幾好, 唔講去識人, 咁有心去幫人, 心地都應該唔錯... 可能再試多d做義工
我以前都有玩過icq, 咁我就無乜約過人見面, 當時吹水多, 見過1個做咗朋友...我都係上年先開始用apps, 因為周圍嘅人都建議你用, 先發覺原來宜家用apps識人係好common ...
用apps 成功機會不大,一夜情或揾SP,反而義工你可以從佢幫人處事大約知佢脾氣,同可唔可以同佢未來發展。你可以參加一D幫助老人家項目去識另一半

引用:
原帖由 view678 於 2019-6-24 09:17 AM 發表

我知apps都有好多人用心不良, 但都應該有例外, 睇下好唔好彩呱🤔
有朋友係apps識到另一半明年結婚
咁你有無去過咩機構去做義工ok可以介紹下?
你上網揾義工服務有好多俾你選擇,揾近你屋企就可以。義工方面選幫老人家應該會遇到啱你年紀的人,因為後生仔未必會選老人家項目。怕你遇到D年紀太細的人。

引用:
原帖由 view678 於 2019-6-24 05:53 PM 發表

你都啱, 太細又真係唔啱我😅 
點都好, 多謝你俾咗咁多意見&忠告我
加油! 细心觀察,了解先好開始。唔好心急隨意D就可以,保持平常心。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]