金鐘前線黑警老婆怒爆林鄭

個d老婆番工,會周圍鬧人㗎.......
重有,黑警有冇開工都唔知架,去咗二、三、四五六奶嗰度當開工!
Lee d 嘢,你當差嘅唔會唔知喇!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
呢刻淨想拎碌尻塞Hi住佢把嘴姐

回覆 引用 TOP

黃衛兵造謠生事,想搞分化,無恥至極

回覆 引用 TOP

黄屍大波妹把聲

回覆 引用 TOP

講到好似讀稿咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2019-6-22 01:31 AM 發表

屌,你俾幾撚多呀?
一定多𨶙過你呢d窮L

既然 貴討論區不歡迎理性討論,鼓吹「愛國大於一切」,只要「親共愛國」言論,

謹此向貴討論區道別,祝安健
引用:
原帖由 lauhiuki 於 2019-6-20 01:24 AM 發表

https://youtu.be/nLFY4gssgbA
我老公都係呀
最近做前線有返工冇放工
我非常非常令人擔心
高層仲要公開唔撐佢哋
真係聽到好心痛
老公蠢啦

扮哂執行職務比示威者打傷 之後報工傷

又有假放 又有糧出 話知你班L樣反轉差館

機場員工 不明文規則 🤫

回覆 引用 TOP

你有你倒亂,我嘆冷氣飲雜果冰,
食花生🥜薯條🍠睇暴徒做🐴騮戲,
人生一樂也!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 notsoserious 於 2019-6-20 01:58 AM 發表

俾我話暴動就暴動,當日有多少警員受傷?當日有多少經濟損失?
有多少?

回覆 引用 TOP

黑警返東莞叫雞又關林鄭事呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2019-6-20 02:19 AM 發表

你老母唔好黑警前黑警後,如果你呢一世有嘢要警察幫手,或者打過999,你就冚家鏟 !
有良知就吾應該係咁打班細路,做得警察就要承受著壓力

有咁嘅老婆,就有咁嘅社會,事不關己己不勞心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yeungshelly 於 2019-6-20 01:04 PM 發表

香港政府係咪無出人工俾班黑警? 特首係老板,仲意點就點,唔需要下屬去教佢做野,警察應該同警犬一樣,乖乖地合埋把口,唔好亂吠
請問一下,你每年交多少稅,在前面搞事的那班年輕人有多少人交稅,

回覆 引用 TOP

冇人叫你做,大可唔做警員,這是你老公的選擇,食得咸魚抵得渴,份糧同埋一大堆福利包埋架凸!另外,有本事你老公去做特首或一哥,做到就有月薪幾十萬成百萬都有,呢兩個位嘅工作其實冇人知,亦都可以話佢地做左乜鳩冇人知!

引用:
原帖由 lauhiuki 於 2019-6-20 01:24 AM 發表

https://youtu.be/nLFY4gssgbA
我老公都係呀
最近做前線有返工冇放工
我非常非常令人擔心
高層仲要公開唔撐佢哋
真係聽到好心痛
我好明白樓主感受

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。