金鐘前線黑警老婆怒爆林鄭

唔該下次揾個把聲好少少黎錄音 ,

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
😡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 billionar9 於 2019-6-23 01:35 PM 發表

個個都唔做冇哂警察咁點。。。

點解你要搞亂香港。依家呢個社會得番黄畜一把聲音。。
你覺得個個都會唔做?我就覺得唔會發生。我又點搞亂香港?好似你覺得我搞亂香港一樣,同一道理,都無發生,你也不要活在自己世界,唔該

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水晶狂 於 2019-6-23 01:33 PM 發表

廢得过你
廢得過我,你咁到知,佩服佩服,有自知之明,證明你都唔係好費,有得救

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 billionar9 於 2019-6-23 01:32 PM 發表

毒果需要你,香港就係有太多你呢D廢柴。。。
都唔知邊個教出嚟
我講做警察就預咗有危險,唔通果果坐office 嘆冷氣?你就話人廢柴,我邊句講錯?唔通警察係絕對安全的工作你就認同?全世界邊有一個國家警察無危險?你講黎聽下,唔係就過住啦

引用:
原帖由 別問101 於 2019-6-23 04:53 PM 發表

我講做警察就預咗有危險,唔通果果坐office 嘆冷氣?你就話人廢柴,我邊句講錯?唔通警察係絕對安全的工作你就認同?全世界邊有一個國家警察無危險?你講黎聽下,唔係就過住啦 ...
過咩主啫。。。又想滅人聲?
全世界邊個地方暴動唔放催淚彈? 你試下佔領條上華爾街呀,井底雞

引用:
原帖由 別問101 於 2019-6-23 04:53 PM 發表

我講做警察就預咗有危險,唔通果果坐office 嘆冷氣?你就話人廢柴,我邊句講錯?唔通警察係絕對安全的工作你就認同?全世界邊有一個國家警察無危險?你講黎聽下,唔係就過住啦 ...
預咗有危險但唔係俾你d『手無寸鐵』嘅去畜牲掟磚掟鐵枝。

粉腸,驗下腦啦!!

引用:
原帖由 billionar9 於 2019-6-23 05:14 PM 發表

過咩主啫。。。又想滅人聲?
全世界邊個地方暴動唔放催淚彈? 你試下佔領條上華爾街呀,井底雞
我講做警察就預咗有危險,唔通果果坐office 嘆冷氣?你就話人廢柴,我邊句講錯?唔通警察係絕對安全的工作你就認同?全世界邊有一個國家警察無危險?你講黎聽下,唔係就過住啦

你係咪唔記得我講?
我講做警察就預咗有危險,唔通果果坐office 嘆冷氣?我有冇講錯先,罵人也要有道理,唔該

引用:
原帖由 billionar9 於 2019-6-23 05:17 PM 發表

預咗有危險但唔係俾你d『手無寸鐵』嘅去畜牲掟磚掟鐵枝。

粉腸,驗下腦啦!!
難溝通

引用:
原帖由 別問101 於 2019-6-23 05:18 PM 發表

你係咪唔記得我講?
我講做警察就預咗有危險,唔通果果坐office 嘆冷氣?我有冇講錯先,罵人也要有道理,唔該 ...
你咁井底唔係廢柴係乜?
益你啦叫你廢柴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 別問101 於 2019-6-23 05:20 PM 發表

難溝通
冇人同你溝通呀,你唔配呀廢柴。
依家係小柒你條老殘呀。。。

回覆 引用 TOP

不停造搖隨便找個阿豬阿狗扮代表當人白癡咩😂

回覆 引用 TOP

唔係暴動,有克警,有執法暴徒,都係事實!澄清係必然嘅!

回覆 引用 TOP

呢個內容算新聞定婚後生活 ???
只能講,警察工作本來就有危險性

回覆 引用 TOP

假能到。。。就8度,咪做假啦屌。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。