金鐘前線黑警老婆怒爆林鄭

引用:
原帖由 小人勿近 於 2019-6-22 03:24 PM 發表

冇人叫你做,大可唔做警員,這是你老公的選擇,食得咸魚抵得渴,份糧同埋一大堆福利包埋架凸!另外,有本事你老公去做特首或一哥,做到就有月薪幾十萬成百萬都有,呢兩個位嘅工作其實冇人知,亦都可以話佢地做左乜鳩冇人知! ...
有日如果你俾南工打劫, 搶野或強姦, 唔好報警, 因為佢地有權選擇唔做警察,
無人做時, 你去搵仆街張超雄幫你.

熱賣及精選
如果林鄭吾卸膊,情況會不同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 電梯滴滴浴缸 於 2019-6-22 01:32 PM 發表

有良知就吾應該係咁打班細路,做得警察就要承受著壓力
細路?你對孩童嘅定義都幾寛喎吓 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-6-22 09:13 AM 發表

一定多𨶙過你呢d窮L
係呀,哦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 woody666 於 2019-6-22 04:19 PM 發表

有日如果你俾南工打劫, 搶野或強姦, 唔好報警, 因為佢地有權選擇唔做警察,
無人做時, 你去搵仆街張超雄幫你.
揀得做呢份工就唔該唔好抱怨,有事就要去對面,就正如偉大嘅消防員一樣,唔通日日打排球做gym 有火唔救?警員冇事就好,有賊有案唔駛做日日行下簽簿簽到完事?每份工都有應該要承擔嘅壓力同犧牲,呢一份係公差,人工唔講高唔高,但福利就一定比一般工作好好多,唔好輸打贏要啦,只係班警員日常太舒服,香港近十年有幾多次咁大型嘅示威或遊行呀,一隻手數得晒,咁就話辛苦?咪鬼做啦唉

最後想講,條錄音好L假囉

回覆 引用 TOP

好假,寫定稿錄音嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水晶狂 於 2019-6-20 03:23 PM 發表

一早用真槍辣底2件,跟住大声講已经引入美国式民主,再加句,你地黄屍开心啦!夢想成真
廢人講廢話

引用:
原帖由 billionar9 於 2019-6-20 03:36 PM 發表

妓者都未辭,差人點解要辭
唔滿意咪唔做,好自由

引用:
原帖由 billionar9 於 2019-6-20 04:52 PM 發表

我唔知道差人需唔需要慰問, 我淨係知你條廢柴黄絲真係好廢。。

請你學下睇多幾份報紙, 用下個腦啦, 手無寸鐵嘅學生 LMAO
做警察就預咗有危險,唔通果果坐office 嘆冷氣?

引用:
原帖由 別問101 於 2019-6-23 01:25 PM 發表

走啦廢柴黄畜。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 別問101 於 2019-6-23 01:25 PM 發表

毒果需要你,香港就係有太多你呢D廢柴。。。
都唔知邊個教出嚟

引用:
原帖由 別問101 於 2019-6-23 01:20 PM 發表

廢人講廢話
廢得过你

引用:
原帖由 別問101 於 2019-6-23 01:22 PM 發表

唔滿意咪唔做,好自由
個個都唔做冇哂警察咁點。。。

點解你要搞亂香港。依家呢個社會得番黄畜一把聲音。。

假到爆

回覆 引用 TOP

好假,寫定稿錄音嘅
返大陸做公安啦, 可以打人唔使本, 返大灣區做公安啦.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。