女向男表白過一次,男方係咪「旁敲側擊」?

要榴槤解决

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 搬籠門 於 2019-6-18 06:52 PM 發表

又系妳
你笑咗我幾年起碼你知我唔係作野先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkhkhk1314 於 2019-6-18 12:04 PM 發表

男+女。 非同性好嗎?
佢錯。
同佢。。
去台湾旅行。
坐底慢慢講

引用:
原帖由 搬籠門 於 2019-6-18 06:54 PM 發表

口裏說矜持心裏卻痕癢
比你笑都有好處就知自己有幾癈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 灣仔上班人 於 2019-6-18 06:56 PM 發表

咁妳入埋佢公司做,幫佢手。

條件係如果兩年內你兩個都未婜未嫁,就搵個時間去註冊。
佢之前有出過幾次聲音,係話公司請唔夠兼職嘅,我知道佢諗法但無出過實際行動,從個男仔嘅小學同學口中得知,佢會張個對象嘅出生年月日拎去比算命師傅睇夾唔夾,我唔想比佢睇到唔夾後就一刀兩斷,所以一直一拖再拖

引用:
原帖由 hkhkhk1314 於 2019-6-18 07:07 PM 發表

佢之前有出過幾次聲音,係話公司請唔夠兼職嘅,我知道佢諗法但無出過實際行動,從個男仔嘅小學同學口中得知,佢會張個對象嘅出生年月日拎去比算命師傅睇夾唔夾,我唔想比佢睇到唔夾後就一刀兩斷,所以一直一拖再拖 ...
你算過好苦命?

搵個做媒刺激下佢,有心就會發力的了

引用:
原帖由 hkhkhk1314 於 2019-6-18 07:07 PM 發表

佢之前有出過幾次聲音,係話公司請唔夠兼職嘅,我知道佢諗法但無出過實際行動,從個男仔嘅小學同學口中得知,佢會張個對象嘅出生年月日拎去比算命師傅睇夾唔夾,我唔想比佢睇到唔夾後就一刀兩斷,所以一直一拖再拖 ...
咁都係五十五十,可能天作之合呢。

到時到妳欲拒還迎

放心,佢絕對冇其他諗法,係你諗多左

又亂諗野

引用:
原帖由 unoteseven 於 2019-6-18 06:57 PM 發表

佢錯。
同佢。。
去台湾旅行。
坐底慢慢講
去咩旅行呀?6月頭約咗佢食飯,佢答完好之後都無再比日期我?普通朋友都唔會咁啦

回覆 引用 TOP

死心吧! 人哋都對你冇興趣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dc31 於 2019-6-18 07:19 PM 發表

你算過好苦命?
我由佢同學裡面知道佢出生:年月日 睇咗佢條命結咗婚都會離婚果類人,原來來自性格。而我都感情運唔算好順利,要小心揀人同睇人先會有機會過好日子。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kilohk 於 2019-6-18 07:25 PM 發表

搵個做媒刺激下佢,有心就會發力的了
有啦!同佢講咗我有人追啦!佢只係普通問下我個男仔咩職業羅

引用:
原帖由 灣仔上班人 於 2019-6-18 07:42 PM 發表

咁都係五十五十,可能天作之合呢。

到時到妳欲拒還迎
有鬼?佢十日前嘅whatsapp都不讀不回,我都係卷返埋一二邊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。