女向男表白過一次,男方係咪「旁敲側擊」?

引用:
原帖由 hkhkhk1314 於 2019-6-18 09:46 PM 發表

唔係也!佢一向出開藍惕號,佢係無咩自信嘅,之前帶過下6帽,不過月頭約佢食飯宜家都月中,佢起初答我好之後又好似無咗件事咁,所以唉...完了吧!如無意外 ...
十日不讀不回應該不會出藍剔號?不過佢無心你都無謂浪費時間。你肯表白個男仔執到了,相信下一位會更好,祝你好運👍

熱賣及精選
引用:
原帖由 傲骨 於 2019-6-18 09:51 PM 發表

我一直都係咁用喎,用嚟溝女我又唔覺喎
我只係覺昝用字嘅執著問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不死人888 於 2019-6-18 09:55 PM 發表

跟我走
我入樹窿算了 無謂出醜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kilohk 於 2019-6-18 10:31 PM 發表

十日不讀不回應該不會出藍剔號?不過佢無心你都無謂浪費時間。你肯表白個男仔執到了,相信下一位會更好,祝你好運👍
我係暗戀咗佢三年先開始表白,表白完佢話注重事實業及家人,我就收咗皮了。之後我就當無事普通聊佢傾下計

回覆 引用 TOP

條仔係一個自我撚,又唔同你一齊又成日撩你,咁樣hold住你,同啲賤港女鍾意收兵有咩分別?就算一齊左,你都唔好諗佢會有幾肯付出,佢最鍾意嘅都係自己

引用:
原帖由 Tatui. 於 2019-6-18 11:12 PM 發表

條仔係一個自我撚,又唔同你一齊又成日撩你,咁樣hold住你,同啲賤港女鍾意收兵有咩分別?就算一齊左,你都唔好諗佢會有幾肯付出,佢最鍾意嘅都係自己 ...
我對你嘅分析係非常十分之認同,佢雙子座最愛自己又最自私嘅星座,所以佢曾經提過幾次佢公司唔夠人手(兼職或全職)我都一句說話都無提過,因為睇到佢做嘅事都係咁拖泥帶水之餘,我只係後備一隻棋子而且,之前佢都有請我幫佢做呢樣做果樣,但到我有事搵佢事佢就人口失蹤,其實我都知佢唔掂,唔明點解自己咁on居中個頭埋去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkhkhk1314 於 2019-6-18 11:32 AM 發表

今年元宵佳節時向一個男仔表白左(我暗戀佢三年)6月頭時同佢Whatsapp傾返起計,佢問我214男友有冇送花比我?送幾大束花?佢一直唔信我身邊無異性出現? 其實佢咁問我有冇其他諗法? ...
木頭係死物

唔係人類

再見了.........
引用:
原帖由 hkhkhk1314 於 2019-6-18 05:26 PM 發表

係啦...我都咁諗...明蝦我
可能佢享受呢種感覺

引用:
原帖由 hkhkhk1314 於 2019-6-18 06:00 PM 發表

試過N次單獨出去,什麼都沒有發生...
包括上我屋企
上你度?當時你係咪預左出事?

睇得出係你有心而佢冇意。放手吧!搵一個更适合你的。

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-6-19 12:27 AM 發表

木頭係死物

唔係人類
佢話佢認係木頭,因為唔知我暗戀佢三年,其實我都唔期望有咩結果,只係自己揀唔啱時候表白

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-6-19 12:28 AM 發表

可能佢享受呢種感覺
當我兵又當我棋子咁

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-6-19 12:29 AM 發表

上你度?當時你係咪預左出事?
知佢唔會,因為我話同家人同住

引用:
原帖由 ஐ小幸運ஐ 於 2019-6-19 12:34 AM 發表

睇得出係你有心而佢冇意。放手吧!搵一個更适合你的。
我都覺得係 ,預咗上嚟比人鬧下

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。