女向男表白過一次,男方係咪「旁敲側擊」?

引用:
原帖由 豆漿番士 於 2019-6-20 11:45 AM 發表

浪費時間
都浪費咗幾年

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 米奇老祖 於 2019-6-20 05:44 PM 發表

其實你應該未放低,或者唔甘心放低佢。
可能啦 自己太癈

引用:
原帖由 床上黃色高峰 於 2019-6-20 06:46 PM 發表

帽事嘅
佢帶過帽 覺得我似周圍派帽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床上黃色高峰 於 2019-6-20 07:01 PM 發表

所以完了吧 如無意外

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkhkhk1314 於 2019-6-20 06:09 PM 發表

可能啦 自己太癈
係你對愛情執著,我自己都係呢類人,明白的。

引用:
原帖由 米奇老祖 於 2019-6-20 09:12 PM 發表

係你對愛情執著,我自己都係呢類人,明白的。
我都過咗三年先表白,不過都已成過去式

引用:
原帖由 hkhkhk1314 於 2019-6-20 09:14 PM 發表

我都過咗三年先表白,不過都已成過去式
你期待左三年,可能會更加唔甘心放下。。。

6月走黎問2月既野, 都幾隔硬,
小心D好.

唔好想太多,廹唔到的。

引用:
原帖由 米奇老祖 於 2019-6-20 11:41 PM 發表

你期待左三年,可能會更加唔甘心放下。。。
對佢又無期待過因爲自呢三年到佢工作不間斷,就算一齊都係一齊工作唔係我要嘅生活

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 T999555T 於 2019-6-21 02:15 AM 發表

6月走黎問2月既野, 都幾隔硬,
小心D好.
我2月至3月表白,6月頭再約佢食飯,佢應承話好之後又無咗消息,反而問起有冇男仔追有冇人送花之類

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一生為盧 於 2019-6-21 02:17 AM 發表

唔好想太多,廹唔到的。
我都覺得自己諗多咗好多,不如專心做自己事

人地唔要去,跟我啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。