好驚有左bb

外射一樣有可能。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
外射都有可能㗎,我個仔就係咁樣有咗,不過當時係結咗婚就會生。
宜家發生呢d情況下,我會立刻去食事後丸囉

引用:
原帖由 littlegoldfish 於 2019-6-19 12:01 AM 發表

外射都有可能㗎,我個仔就係咁樣有咗,不過當時係結咗婚就會生。
宜家發生呢d情況下,我會立刻去食事後丸囉
但係已經過左72個鐘

引用:
原帖由 樹上深情的貓奴 於 2019-6-19 07:34 AM 發表

但係已經過左72個鐘
唔會有,只係插入小小,又冇內射,唔使咁緊張,就算有分泌物都只係有好少精蟲,如果真係驚,就大概M到之前去打通經針

引用:
原帖由 借宿一宵 於 2019-6-19 11:26 AM 發表

唔會有,只係插入小小,又冇內射,唔使咁緊張,就算有分泌物都只係有好少精蟲,如果真係驚,就大概M到之前去打通經針
打完就吾會有?

引用:
原帖由 樹上深情的貓奴 於 2019-6-19 04:37 PM 發表

打完就吾會有?
打通經針之後會有月經嚟,嚟左就即係冇bb囉!你要喺月經嚟之前去打,當然唔可以當打胎針咁用,你1號嚟,即係28號前去打針

引用:
原帖由 借宿一宵 於 2019-6-19 07:03 PM 發表

打通經針之後會有月經嚟,嚟左就即係冇bb囉!你要喺月經嚟之前去打,當然唔可以當打胎針咁用,你1號嚟,即係28號前去打針
甘打完第二日就黎?貴吾貴?

有可能中,  不過咁低機率都中嘅
應該去買鋪六合彩

回覆 引用 TOP

男男一定吾會生到仔,信我!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹上深情的貓奴 於 2019-6-19 07:19 PM 發表

甘打完第二日就黎?貴吾貴?
打完大約兩三日就會嚟,價錢依家唔太清楚

回覆 引用 TOP

驚有BB可以試玩後菊,重可以中出,唔洗驚中招。

回覆 引用 TOP

precum係唔會有精子的

回覆 引用 TOP

初中生物冇教?精子係體外能生存多久?淨係識得上網睇啲唔正確嘅資訊。如果戈條精蟲咁強壯由體外游入去,你要湯雞還神添啦!得到條咁強壯嘅精蟲

T&S Clubbers
http://www.tands-clubbers.com/

回覆 引用 TOP

恭喜做爸爸了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。