• 瀏覽: 2,343
  • 回覆: 12
請問各位離婚財產怎樣分配,本人有層樓還供款中,現要辦理離婚,太太要取80萬,我跟本沒有錢去支付,各位有咩好意見

熱賣及精選
引用:
原帖由 Ivan5577 於 2019-6-17 09:33 AM 發表

請問各位離婚財產怎樣分配,本人有層樓還供款中,現要辦理離婚,太太要取80萬,我跟本沒有錢去支付,各位有咩好意見
https://ladies.discuss.com.hk/vi ... 25415507&page=2

如果真係誤會,咁樣攪到婚變好唔值,點解要返四份工咁多?

我口臭 =\= 我冇道理!

回覆 引用 TOP

可以加按層樓

引用:
原帖由 Ivan5577 於 2019-6-17 09:33 AM 發表

唯有賣樓轉租

回覆 引用 TOP

引用:

賣樓,比80萬老婆,各自回娘家中住或
借貸,按樓。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 命運是對手 於 2019-6-17 10:12 AM 發表

可以加按層樓
係嘅 加按間樓

回覆 引用 TOP

80萬!如果我系你,我會拔80條毛給她

回覆 引用 TOP

引用:

冇$入赤柱

回覆 引用 TOP

引用:

佢話要幾多你就俾幾多嘅咩?佢話要8000萬,咁你又俾呀?😏

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]