引用:
原帖由 多少柔情多少夢 於 2019-6-17 02:36 AM 發表

我對姊妹間嘅情分好珍惜,
可惜未必每個姊妹同我一樣。
本以為朝中有人幫手好辦事,
原來…始終死性不改。
自細我就同我對上個家姐好似
前世調亂骨頭一樣,經常嘈架,
反面。最近我介紹佢嚟我公司做,
以為有個熟人一齊做嘢,唔洗成日
比人欺負呢個pk女人,居然調轉
槍頭。明明係我教佢做嘢,反而比佢
點番轉頭,仲成日同啲仇家吹唔停唔理我。
成日響公司點我做嘢,我教佢做嘢又
唔聽。 ...
點靚法? 一個欣宜,一個細細粒?



引用 TOP

被引用(2)
一個糖妹,一個楊怡呀!


引用 被引用(2) TOP

提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
伸延閱讀
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。