• 瀏覽: 6,381
  • 回覆: 50
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 moon2004girl 於 2019-6-16 08:53 PM 發表

這和無係無分別
必要時也要見啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 octopus85 於 2019-6-16 01:52 PM 發表

我今年43歲,15年前同家姐搬出嚟住,三年前家姐嫁了依家獨居,過著悠然自在既生活,有無伴侶都唔係問題,自己亦唔想招呼他人。。。。但前兩天唔舒服自己去醫院睇醫生時,突然覺得自己好似好慘咁,個個人都有人陪,唯獨自己一個人 ...
樓主貼這篇感想出來,就顯示你心底想有個伴。只是,苦於找不到適合的人。

願你遇到!

_

簡單的道理,永不能三言兩語道出.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 octopus85 於 2019-6-16 01:52 PM 發表

我今年43歲,15年前同家姐搬出嚟住,三年前家姐嫁了依家獨居,過著悠然自在既生活,有無伴侶都唔係問題,自己亦唔想招呼他人。。。。但前兩天唔舒服自己去醫院睇醫生時,突然覺得自己好似好慘咁,個個人都有人陪,唯獨自己一個人 ...
樓主下次揾我陪你去睇e生啦
其實一個人並吾孤單架

回覆 引用 TOP

獨居中女報到🙋🏻‍♀️
祝大家生活愉快,出入平安

回覆 引用 TOP

一起足球世界
人生中我们在某处留有自己的足迹,又悄然转向另一个地方。我们在不断地转换着方向,找寻着自己去路,有多少人如浮光掠影般从我们眼前飘逝,又有多少人涌入心头难以忘却!
我相信你的家人朋友也不會介意你麻煩她們,她們有事也可以麻煩你,這樣大家互相幫助。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 octopus85 於 2019-6-16 05:13 PM 發表

其實我有家人、有朋友,不過唔想麻煩人
我同你同樣感覺,我上次入院都係自己一個人,頓時好孤單

回覆 引用 TOP

找個伴

引用:
原帖由 maysiu1306 於 2019-7-26 04:58 PM 發表

找個伴
幾十歲喇

有時一個人孤獨好過兩個人的孤單

一時感慨,病好就冇事
單身的自由也不錯,最緊要有朋友得閒去玩
不過個個有家庭的話就難約d

回覆 引用 TOP

一個人好自由安靜,做自己嘢,煩惱少

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]