• 瀏覽: 66,791
  • 回覆: 12
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-15 08:20 PM 發表

35 歲 以為搵到個好男人 佢老實 可靠 有層樓 有事業上進
點知拍左3 個月拖 佢突然話佢之後工作會很忙 佢會有好多其他活動
冇時間拍拖 唔想浪費我時間
所以分手
唉.... ...
你唔好唔開心。呢個世界有好多好男人。

熱賣及精選
引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-15 09:11 PM 發表

但都唔知幾時再遇到
我都無拍拖好多年,都係咁過。其實唔難遇到,但如果你想又有樓又老實又上進,呢3個requirment會難d。如果就咁老實,對你好,會易d。

你講嗰種男人,好多都比人mark左。仲有你有無同佢sex過?唔好咁快同男人sex,會好快比人甩拖。

引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-15 09:17 PM 發表

咁一定有gei
其實我本身都有樓 當然想搵番個差唔多gei
咁你試下降低要求,橫掂你都有樓。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-15 09:49 PM 發表

啦 我冇迫佢結婚ga
我平時都唔係成日煩佢ga
煩係我個專長。我覺得如果個男人愛自己,就算幾多野講,佢都唔會覺得煩。

試下d 同職業有關嘅workshop,識返自己圈子嘅男人,穩定過周圍識人。話題都多d,始於做同一工種。

引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-15 11:00 PM 發表

我工種d男人 口花花 🤣
咁join 返d legal course ,accounting course.會計工種嗰d自閉d,好宅。

引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-15 11:57 PM 發表

Account 個d 工時好長
睇喺邊間公司同做邊類會計。會計有好多種類,有tax ,有audit ,有reporting ,AR,AP,有做分析,etc.。唔係全部會計人都咁夜放工。大部分都係cit off嗰段時間先望,而Audit一年都係有幾個月忙咁,tax都係。分析嗰d都係咁上下。

引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-16 12:29 AM 發表

我有friend 做audit
一年起碼有9 個月做到天昏地暗
睇下佢做邊間,同有無job接。咁可以試識其他,可以多d時間陪你嘅宅男,睇下有無朋友介紹。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下扁扁的蛋 於 2019-6-16 11:30 AM 發表

咁對方有樓又老實又上進但係性冷感你門會唔會接受?
我老公就係咁。有時只好安慰自己世上冇完美嘅人
咁奇怪?🙄

引用:
原帖由 床下扁扁的蛋 於 2019-6-16 12:21 PM 發表

係lo
如果唔係發生喺我身上 我都唔信
個個都話男人咸濕但我果個唔係
佢唔鍾意kiss 唔鍾意畀人掂
拍拖時我仲以為佢怕羞 但結婚後佢都係咁
係唔係有小三呀?

引用:
原帖由 床下扁扁的蛋 於 2019-6-16 12:37 PM 發表

絕對唔係
新婚佢都係咁
咁即係一直都要過呢d生活。

引用:
原帖由 床下扁扁的蛋 於 2019-6-16 01:00 PM 發表

係呀。無辦法
有無小朋友?

引用:
原帖由 床下扁扁的蛋 於 2019-6-16 02:36 PM 發表

咁都好d,有個寶貝。老公唔會走。

引用:
原帖由 好股有好報 於 2019-6-19 05:17 PM 發表

諗嘢真係好單純

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]