• 瀏覽: 62,528
  • 回覆: 384
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-18 11:01 PM 發表

咁我就唔知啦
你有無數過俾佢食左幾多次?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
係咪床技唔得?
扣晒分?

回覆 引用 TOP

感覺內情唔係咁簡單

回覆 引用 TOP

甘攪笑既 說走就走 甘突然

回覆 引用 TOP

我以前戀愛大過天,眼中只有另一伴,直到感情創傷後,剛好家中亦發生很多不愉快事情,整個人沉靜咗一段時間,而且女人到咗某個歲數,對身邊事情睇化晒,因為經歷多咗,我𠵱家反而更享受,一個人自由生活。
我以前好少去旅行,但近2-3年,每年去2-3次旅行,見識多咗,發覺原來一個人,都好自在,老實講,我40歲仍然有人追,只要保持心境開朗,一定吸引到有緣。
你都只係35歲,仍然仲有機會✌🏻

引用:
原帖由 Hiu1121 於 2019-6-19 11:34 AM 發表

我以前戀愛大過天,眼中只有另一伴,直到感情創傷後,剛好家中亦發生很多不愉快事情,整個人沉靜咗一段時間,而且女人到咗某個歲數,對身邊事情睇化晒,因為經歷多咗,我𠵱家反而更享受,一個人自由生活。
我以前好少去旅行,但近2-3年,每年去2-3次旅行,見識多咗,發覺原來一個人,都好自在,老實講,我40歲仍然有人追,只要保持心境開朗,一定吸引到有緣。
你都只係35歲,仍然仲有機會✌🏻 ...
多謝你既鼓勵 其實我係煩緊生小孩 如終女人到左某個年紀 生小孩就有難度
講真 有冇男友 老公 對我來講都唔係太重要
可能我都要考慮雪卵

食完塭籍口,正x街!·賤男

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港濃濃的老闆 於 2019-6-19 12:51 PM 發表

系嘅呀,小姐姐你也要变得更优秀啊,咁你才能遇到更优秀嘅人哦
我會努力的 謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-15 08:20 PM 發表

35 歲 以為搵到個好男人 佢老實 可靠 有層樓 有事業上進
點知拍左3 個月拖 佢突然話佢之後工作會很忙 佢會有好多其他活動
冇時間拍拖 唔想浪費我時間
所以分手
唉.... ...

回覆 引用 TOP

3個月試用期,試用期內可以用到盡,樓主你在試用期內有冇俾人用到盡先?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Maitinana 於 2019-6-16 02:39 PM 發表

咁都好d,有個寶貝。老公唔會走。
諗嘢真係好單純

引用:
原帖由 KK20062006999 於 2019-6-16 05:14 PM 發表

希望你趕得及尾班車,隨著年齡增長,你嘅條件亦不斷下降,捉好運,到了40想搵人接手更難
貨物,爛貨,尾貨。。

咁可憐咁諗自己

做人要有自信,我唔會咁諗自己囉!除非係果啲冇男人生活唔到的女人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 好股有好報 於 2019-6-19 05:17 PM 發表

諗嘢真係好單純

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-19 12:18 PM 發表

多謝你既鼓勵 其實我係煩緊生小孩 如終女人到左某個年紀 生小孩就有難度
講真 有冇男友 老公 對我來講都唔係太重要
可能我都要考慮雪卵
点解咁想生小孩?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]