35 歲 以為搵到個好男人 點知

熱賣及精選
引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-6-16 09:03 AM 發表

機會少好多
我個小朋友跟前妻 但我都覺唔關事 我個個星期六都有去探小朋友

引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-15 08:20 PM 發表

35 歲 以為搵到個好男人 佢老實 可靠 有層樓 有事業上進
點知拍左3 個月拖 佢突然話佢之後工作會很忙 佢會有好多其他活動
冇時間拍拖 唔想浪費我時間
所以分手
唉.... ...
拍左幾個月發覺港女一名,費時浪費大家時間!
佢算係咁啦未屌就飛你!如果有心呃蝦條通常屌左先再飛

引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-15 08:20 PM 發表

35 歲 以為搵到個好男人 佢老實 可靠 有層樓 有事業上進
點知拍左3 個月拖 佢突然話佢之後工作會很忙 佢會有好多其他活動
所以分手
唉.... ...
呢D真係好男人,覺不合,速分手,免耗你青春,你應多謝佢,否則,三:五年後才分,或拖拖拉拉,你人生就係咁先。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Justinsa 於 2019-6-16 09:24 AM 發表

拍左幾個月發覺港女一名,費時浪費大家時間!
佢算係咁啦未屌就飛你!如果有心呃蝦條通常屌左先再飛
x2 明顯係好男人. D女自己有問題從來只係識瀨人, 女人唔受溝就係個男人差有問题, 男人唔受條女溝就唱人基佬, 唔會自己照下鏡. 拍拖就係俾時間睇清從你個人格掂唔掂, 唔掂當然分手唔拖住人時間. 最好笑有D人回個男人冇責任心, 大佬一拍拖就要同你结婚, 唔通睇到你人格有問題都要娶, D人係唔係痴線. 仲有一堆狗公為求有機中出, D女講咩做咩都話啱.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-6-16 09:03 AM 發表

屌過
俾人屌過咪叫做中出即飛囉!

引用:

所以分手

唉.... ...
成日都講,姐妹們你地係嫁俾男人定嫁俾層樓???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-15 09:17 PM 發表

咁一定有gei
其實我本身都有樓 當然想搵番個差唔多gei
咁就皇帝女唔憂嫁啦
人生...唔係為結婚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-15 09:29 PM 發表

咁佢個樣 真係好難令女仔鐘意
而且佢而家好似好大壓力
我怕佢有depression
我仲安慰番佢轉頭.....😔
上天好公平既
俾一樣就唔會俾另一樣你
好似女仔咁,有樣就冇身材,有身材就冇樣,兩樣都有....唔係冇,少囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 咖哩達爾文 於 2019-6-15 10:51 PM 發表

可能發現你鬆弛過鬆弛熊
又黑提又鬆,閃人好正常

唔岩聽既聲音就係五毛!民主萬歲!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-15 11:15 PM 發表

問題係 我都唔知邊到識朋友
當下香港
識人好易...要有維繫,變朋友先難

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-15 11:27 PM 發表

例如呢?
報下興趣班/進修班,好似烹飪班,宜家好多男仕學整嘢食,或者去做義工

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前後抽插 於 2019-6-16 12:30 AM 發表

飽唔飽都會出去食 男人鐘意新鮮感
冇錯,唔係點會咁多企街,鳳姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelycat123 於 2019-6-16 12:49 AM 發表

其實我係未應該考慮雪卵
講真果句,香港已經睇唔到有將來,俾你有能力去供書教學,但佢(小朋友)將來都係打份工....咁就一世人,何必呢

回覆 引用 TOP

佢可能騎牛搵馬

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。