有些男人有錢都5去滾,

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2019-6-15 05:53 PM 發表

證明5係個個男人都咁咸濕既,對自己喜歡的人,婚姻有承諾,不亂來
對女人有極度恐懼症嘅男人, 女人可能係動物界最殘暴嘅動物

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2019-6-15 05:53 PM 發表

證明5係個個男人都咁咸濕既,對自己喜歡的人,婚姻有承諾,不亂來
只能證明佢唔得或係有機

回覆 引用 TOP

有錢不去滾通常是因為支炮有問題

回覆 引用 TOP

我老友係富二代,靚仔有型,未夠三十歲便結婚,有仔女,因生意要往返中港都係即日來回,佢真係唔會去滾,晚上十一點便上床瞓覺,咁多年都係咁乖仔

注!我住有四層高村屋!以我對面住比我大一陪的他因爲父親黑背景的這是其中一間屋!每月見不同美小女來住(部份可能是雞) 吳出一個道理有似他今有錢吳玩才是白痴仔!

回覆 引用 TOP

有人為生理需要而滾,有人為尋求快樂而滾~
咁如果係尋求快樂,又唔一定要滾,買野、飲飲食食都可以快樂,所以有錢唔一定滾~
仲有,唔係人人性慾強,強到去滾…
同埋,滾完可能有手尾跟…呢樣都係考慮因素~

[img][/img]

回覆 引用 TOP

譚道德

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2019-6-15 17:53 發表

男人就算有無錢都可以去咸濕,是風流還是下流,其實好難定論!
而婚姻中一夫多妻是自古如此,也是承諾照顧所有妻房,也不會亂來!

回覆 引用 TOP

引用:

你會遇到的

回覆 引用 TOP

引用:

因為自己老婆已經好索

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenny1032 於 2019-6-16 10:34 AM 發表

我老友係富二代,靚仔有型,未夠三十歲便結婚,有仔女,因生意要往返中港都係即日來回,佢真係唔會去滾,晚上十一點便上床瞓覺,咁多年都係咁乖仔 ...
你係咪訓係佢床下底?

引用:

就好似有D靚女,明明身材好好都唔做雞!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 咖哩達爾文 於 2019-6-16 11:18 發表

你係咪訓係佢床下底?
唔信都好正常!

回覆 引用 TOP

引用:

有錢唔去滾,只係性無能,或者太孤寒,怕捉到痛腳分身家。

回覆 引用 TOP

大把男人冇錢都去滾!
大把男人好爸爸或好老公都照滾~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。