有一個咁樣嘅男人愛著你足以

有一個咁樣嘅男人愛著你足以 E-mail 此主題給朋友

好好愛下去

熱賣及精選
引用:
原帖由 soule 於 2019-6-14 03:28 AM 發表

其實好多師兄話女人貪錢
其實我個人覺得女人其實好簡單
就係得到一個男人嘅心
我同男朋友係一齊2年
分分合合已經有五次
但係次次都係因為我主觀上覺得佢不夠在乎我
每次冷戰完復合之後我地從不提過去
又繼續開開心心係一齊
經過最近發生嘅事同睇過好多姐妹分享嘅戀愛經歷之後我先發覺自己好幸福
如果一個男人真心愛妳、佢唔會關心你過去
佢會同你講過去嘅嘢就忘記、展望未來
如果一個男人真心愛妳、佢唔會介意你嘅子女 ...
如果呢個男人愛妳佢就算你提分手佢都會企係原地等你.從來未有離開过.

回覆 引用 TOP

當大家無其他出路,唯口食回頭草。

引用:
原帖由 soule 於 2019-6-14 03:28 AM 發表

其實好多師兄話女人貪錢
其實我個人覺得女人其實好簡單
就係得到一個男人嘅心
我同男朋友係一齊2年
分分合合已經有五次
但係次次都係因為我主觀上覺得佢不夠在乎我
每次冷戰完復合之後我地從不提過去
又繼續開開心心係一齊
經過最近發生嘅事同睇過好多姐妹分享嘅戀愛經歷之後我先發覺自己好幸福
如果一個男人真心愛妳、佢唔會關心你過去
佢會同你講過去嘅嘢就忘記、展望未來
如果一個男人真心愛妳、佢唔會介意你嘅子女 ...
有趣的靈魂有您無我

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

引用:
原帖由 亞臣號 於 2019-6-14 05:41 AM 發表

當大家無其他出路,唯口食回頭草。
你可以咁理解哈哈哈.其實我係呢度寫呢D好似寫日記咁.紀錄一下當日嘅心情。
以我同佢軟件硬件方面都不需食回頭草
只不過岩岩好遇到一個同自己一樣嘅人
想珍惜僅此而已

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-6-14 06:28 AM 發表

有趣的靈魂有您無我
咁快D搵到一個有趣嘅靈魂

引用:
原帖由 soule 於 2019-6-14 10:58 AM 發表

咁快D搵到一個有趣嘅靈魂
睇您寫野您都幾成熟

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子
引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-6-14 11:01 AM 發表

睇您寫野您都幾成熟
同我男朋友比我算好幼稚

回覆 引用 TOP

好多時物質上都係 (夠用就得

引用:
原帖由 旺旺小姑娘 於 2019-6-14 11:16 AM 發表

好多時物質上都係 (夠用就得
你同我唸法一致.朋友不在多,相處舒服就夠,錢夠用就得。容易滿足嘅人心態越富裕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-6-14 11:01 AM 發表

睇您寫野您都幾成熟
我覺得樓主做埋阿媽,但好幼稚,同埋吾識理人感受.  無好好保護呢段感情

會不停用分手嚇對方的人好幼稚.  因對方總有一次倦了,弄假成真。

希望樓主好好珍惜

引用:
原帖由 ngszewai412 於 2019-6-14 12:54 PM 發表

我覺得樓主做埋阿媽,但好幼稚,同埋吾識理人感受.  無好好保護呢段感情

會不停用分手嚇對方的人好幼稚.  因對方總有一次倦了,弄假成真。

希望樓主好好珍惜 ...
你話我幼稚都無問題嘅,
係感情面前人人都會有兩面.
關於分手係嚇對方你理解

哂完命未呀?

引用:
原帖由 szchinaman 於 2019-6-14 04:21 PM 發表

哂完命未呀?
你唸太多啦!我🈶️寫日誌嘅習慣而已哈哈哈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soule 於 2019-6-14 02:17 PM 發表

你話我幼稚都無問題嘅,
係感情面前人人都會有兩面.
關於分手係嚇對方你理解
你講分手,但吾係想分手。只係要對方緊張去問你點解。咁吾係嚇?

假如你講分手,又真係想分手,咁對方吾出聲咪禮成,走得。

呢位太太,你拍左兩年就叫分手幾次。我同太太一齊12年都無講過呢d說話。真心去保護一段感情,要知道乜做得乜吾做得,乜說話講得乜吾講得。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。