註冊 登入

呢D女仔先有資格揀個有錢男人!信我!

呢D女仔先有資格揀個有錢男人!信我! E-mail 此主題給朋友

昨晚搭小巴,坐我旁邊係個約廿零歲女仔,冇化妝戴黑架眼鏡,樣子勁清秀標致,皮膚白淨無瑕,身穿一件藍色短袖衫同裙,冇染髮,約五呎五寸高,唔肯定佢係大學生定在職人士。冇呃你,佢真係勁正正過好多女明星選美冠亞軍。我敢憑良心講,佢先有資格揀個有錢男人。果D年過三十甚至四十的剩女算罷啦學人揀男人都未識寫個醜字!🤭

熱賣及精選
引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2019-6-12 09:24 PM 發表

昨晚搭小巴,坐我旁邊係個約廿零歲女仔,冇化妝戴黑架眼鏡,樣子勁清秀標致,皮膚白淨無瑕,身穿一件藍色短袖衫同裙,冇染髮,約五呎五寸高,唔肯定佢係大學生定在職人士。冇呃你,佢真係勁正正過好多女明星選美冠亞軍。我敢憑良心講,佢先有資格揀個有錢男人。果D年過三十甚至四十的剩女算罷啦學人揀男人都未識寫個醜字!🤭 ...
年個四十、又冇樓、又冇錢的男人就算吧啦,連啲四十歲嘅剩女都唔吼你,你仲要對住啲後生靚女流曬口水,成個咸濕伯父咁,你都唔知個醜字點寫

引用:
原帖由 核心默默的烈女 於 2019-6-12 09:39 PM 發表

年個四十、又冇樓、又冇錢的男人就算吧啦,連啲四十歲嘅剩女都唔吼你,你仲要對住啲後生靚女流曬口水,成個咸濕伯父咁,你都唔知個醜字點寫 ...
你唔洗葡萄我,我感覺上佢對我有feel🤭🤭

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2019-6-12 09:42 PM 發表

你唔洗葡萄我,我感覺上佢對我有feel🤭🤭
你啲幻覺好嚴重,記得準時食藥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2019-6-12 09:24 PM 發表

昨晚搭小巴,坐我旁邊係個約廿零歲女仔,冇化妝戴黑架眼鏡,樣子勁清秀標致,皮膚白淨無瑕,身穿一件藍色短袖衫同裙,冇染髮,約五呎五寸高,唔肯定佢係大學生定在職人士。冇呃你,佢真係勁正正過好多女明星選美冠亞軍。我敢憑良心講,佢先有資格揀個有錢男人。果D年過三十甚至四十的剩女算罷啦學人揀男人都未識寫個醜字!🤭 ...
你有無即場射到呀!?

回覆 引用 TOP

d剩女識唔識寫個醜字,都唔會揀⋯⋯你

引用:
原帖由 印度凸警 於 2019-6-12 11:27 PM 發表

d剩女識唔識寫個醜字,都唔會揀⋯⋯你
三哥久違🤝🤝

引用:
原帖由 大日本天皇陛下 於 2019-6-12 11:36 PM 發表

三哥久違🤝🤝
點呀,7弟

回覆 引用 TOP

又信你? 你又以為...講到口臭...

回覆 引用 TOP

引用:

咁我好肯定你未見过美魔女,30、40、50随时靓过18、22

講條命生得好唔好,同靚唔靚比較細關係!

其實係你多年前!俾你拋棄個女嚟㗎!

回覆 引用 TOP

內容充實 高汁䀡

回覆 引用 TOP

你點解認為自己有資格比評語?

回覆 引用 TOP

74 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。