註冊 登入

我係咪綠帽,而家點算好

我係咪綠帽,而家點算好 E-mail 此主題給朋友

我已經同女朋友一齊三年,年幾之前試過一次佢半夜走出去蒲,又無同我講,俾我發現左,想分手,最後心軟願諒左佢

到最近有一次有個親戚同我講,見到我女朋友同第二個男仔入左去萬景峰(我諗係個男仔屋企)跟住我做左樣好唔岩既事,就係星期六晚見面既時候,偷偷地裝左個定位程式係佢手機,星期一如常都係係見到定位係公司同屋企,但到左今日星期二,朝早8點到而家中午1點,都居然定位左係萬景峰,我而家成個人沈晒,好想喊,但我番緊工,唔可以喊,打過電話去佢公司確認埋佢今日真係無番工,我到底應該要點同佢傾好

熱賣及精選
禁錯刪除

引用:
原帖由 綠色環保 於 2019-6-11 01:11 PM 發表

我已經同女朋友一齊三年,年幾之前試過一次佢半夜走出去蒲,又無同我講,俾我發現左,想分手,最後心軟願諒左佢

到最近有一次有個親戚同我講,見到我女朋友同第二個男仔入左去萬景峰(我諗係個男仔屋企)跟住我做左樣好唔岩既事,就係星期六晚見面既時候,偷偷地裝左個定位程式係佢手機,星期一如常都係係見到定位係公司同屋企,但到左今日星期二,朝早8點到而家中午1點,都居然定位左係萬景峰,我而家成個人沈晒,好想喊,但 ...
你只要去買桶黃色油漆返屋企,跟住倒桶油落個頭度,然後照鏡,如果見到個頭變咗籃色,就證明你係…

唔巧/

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩

回覆 引用 TOP

你直接打俾條女,問佢係邊再同佢講,話有人見到佢入大廈囉!
到時什麼都清楚😁
仲不聯絡女條,在室內都不知道做了幾多次愛。

男人老久一係愛佢就俾多次機會,女朋友姐又唔係老婆, 不過1次不忠,以後你的日子唔會點好,好好傾下,唔好估下估下瀟洒哂快啲解決,女人同得第二個啪真係..你繼續食埋我份,免流出巿面其他人受害

回覆 引用 TOP

個名改得好吖

引用:
原帖由 綠色環保 於 2019-6-11 01:11 PM 發表

到最近有一次有個親戚同我講,見到我女朋友同第二個男仔入左去萬景峰(我諗係個男仔屋企)跟住我做左樣好唔岩既事,就係星期六晚見面既時候,偷偷地裝左個定位程式係佢手機,星期一如常都係係見到定位係公司同屋企,但到左今日星期二,朝早8點到而家中午1點,都居然定位左係萬景峰,我而家成個人沈晒,好想喊,但 ...
點解無人講:帽事嘅。我第一,一分

引用:

唔好諗啦,九成九morning Q啦,帽事嘅

膠人膠帖

回覆 引用 TOP

引用:

樓主
唔好督爆距住
對距好d先 然後扑殘距 玩殘距先分手都未遲
記得扑多距幾獲先
要支援可以叫我或香討兄弟
反正扑野關燈 你搞掂換我上
大大力屌到距啪啪聲

直接分手算啦

回覆 引用 TOP

點睇你都唔係綠帽啦!!!

回覆 引用 TOP

仆多次先

事到如今惟有傾清楚,但老實講無論佢答案係咩,你都係選擇走啦,點樣心入面都會有條刺,早d結束傷害越少。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。