註冊 登入

點解母親節大肆鋪張 但父親節就冇人提?

引用:
原帖由 長崎良荱 於 2019-6-11 01:00 PM 發表

呢條問題想問好耐;
大家諗好父親節同老豆食咩未?
你用身體生一次仔咪明囉

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

女人較麻煩

回覆 引用 TOP

老豆好易滿足,食佢想食既餐廳就開心

回覆 引用 TOP

好多女人身兼兩職 生又唔係男人生 提咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 green2016 於 2019-6-11 04:47 PM 發表

母親同仔女好 close,老豆成日扮晒野,所以仔女多數喜歡母親多 d ,包括我在内 😘
攞架子真心反感扮其實做小朋友果位好大壓力所以匕老母玩多D又有安全感

回覆 引用 TOP

老豆喜歡低調
因為包二奶 哈哈

回覆 引用 TOP

因為男性普遍大方不計較小節!

在位求穩,  在野求亂 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 acda882008 於 2019-6-11 03:05 PM 發表

老母比老豆屌完仲要辛苦十個月生你出黎,你老豆打個冷震咋,邊個辛苦囉
要咁計。你老母真係慘到啪啪聲。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 green2016 於 2019-6-11 04:47 PM 發表

母親同仔女好 close,老豆成日扮晒野,所以仔女多數喜歡母親多 d ,包括我在内 😘
你錯晒喇。通常都係老母扮close收買d仔女。就好似我比d細路玩電腦Game 我老婆就萬般阻止 仲我教壞d細路。 但佢自己就日日比手機Game個仔玩。

引用:
原帖由 萬家花色弟弟 於 2019-6-13 07:57 AM 發表

你錯晒喇。通常都係老母扮close收買d仔女。就好似我比d細路玩電腦Game 我老婆就萬般阻止 仲我教壞d細路。 但佢自己就日日比手機Game個仔玩。
咁你老婆醒過你好多啦,哈哈 🤭

children spend $ in mothers day IN MAY, and save no money in fathers day.
Father day should be moved to March, you will see a lot of moms feel disrespect from their children.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 green2016 於 2019-6-13 08:06 AM 發表

咁你老婆醒過你好多啦,哈哈 🤭
我只係唔想家嘈屋閉姐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 長崎良荱 於 2019-6-11 01:00 PM 發表

呢條問題想問好耐;
大家諗好父親節同老豆食咩未?
正常

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 your筍盤 於 2019-6-11 01:03 PM 發表

D人已經忘了 :生娘不及養娘大!
母親是生你的
父親是養你的

我都唔知,但你的留言好好笑。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。