最近很灰!

最近很灰! E-mail 此主題給朋友

覺得自己什麼也沒有,又孤單又可憐,連想找個人陪吃飯也知找誰,生活只是生存著……

熱賣及精選
不是想識人,會留任何聯絡!

回覆 引用 TOP

做咩事?

引用:
原帖由 sunnylogoodappl 於 2019-6-10 12:55 AM 發表

做咩事?
無動力!無人可以傾訴……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 solucky2013 於 2019-6-10 12:48 AM 發表

覺得自己什麼也沒有,又孤單又可憐,連想找個人陪吃飯也知找誰,生活只是生存著……
世上孤單5隻你一個,你要清楚自己想要的生活

引用:
原帖由 33444433 於 2019-6-10 01:02 AM 發表

世上孤單5隻你一個,你要清楚自己想要的生活
孤單到好似咩都同我無關,無人理我!

引用:
原帖由 solucky2013 於 2019-6-10 01:07 AM 發表

孤單到好似咩都同我無關,無人理我!
屋企人同親友了

孤獨不止你一人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 33444433 於 2019-6-10 01:31 AM 發表

屋企人同親友了
有家人朋友,但好似互不關心,有工作,但不順利。

回覆 引用 TOP

唔想孤獨一個,但偏偏孤獨一個…

多啲嚟呢度,好多有心人會回貼…

你唔發貼時睇下人哋啲貼…
想回時就回,唔想回就斋睇,只讀不回…

千祈冇諗太多負面嘢,越諗只會越灰…

心情開朗啲,諗法都會有轉變…

祝你開心…

你呢種叫 週期失去方向宗合症

Hoped that possesses Philippine police you to die like a dog with yours family members
搵下自己興趣

回覆 引用 TOP

樓主,你多大

回覆 引用 TOP

頂,今日俾人話做得太多野錯,要减人工

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無懮 於 2019-6-10 10:31 AM 發表

唔想孤獨一個,但偏偏孤獨一個…

多啲嚟呢度,好多有心人會回貼…

你唔發貼時睇下人哋啲貼…
想回時就回,唔想回就斋睇,只讀不回…

千祈冇諗太多負面嘢,越諗只會越灰…

心情開朗啲,諗法都會有轉變…

祝你開心… ...
好多謝你

回覆 引用 TOP

46 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。