註冊 登入

原來我老婆咁靚㗎

原來我老婆咁靚㗎 E-mail 此主題給朋友

前晚同頂樓楊生吹水。佢講左有趣的故事給老納聽,我也乘機同大家分享。

楊生算係有個錢,人又隨和個款又可以。經常有女埋身,他亦不是老僧般律己以嚴。我相信他是有幾個「女友」的。又可以叫她們「小三」。

佢話有日落車場攞車,見到有個中年女性剛上樓。佢覺得外型不錯,係咁意望一眼大槪覺得上得過,諗下㸃識佢好。㸃知再睇真係佢自己老婆!

佢話掛住出去溝女,都冇留意自己老婆也唔差添。

希望有小三的師兄也有楊生那一刻的經驗啦

熱賣及精選
佢老婆其實出去食飽咗!咪所以容光煥發。

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-6-9 09:30 PM 發表

佢老婆其實出去食飽咗!咪所以容光煥發。
我其實平時冇乜留意佢老婆就真,佢冇楊生咁健談

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2019-6-9 09:36 PM 發表

你冇乜留意佢老婆?🤔

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2019-6-9 09:26 PM 發表

前晚同頂樓楊生吹水。佢講左有趣的故事給老納聽,我也乘機同大家分享。

楊生算係有個錢,人又隨和個款又可以。經常有女埋身,他亦不是老僧般律己以嚴。我相信他是有幾個「女友」的。又可以叫她們「小三」。

佢話有日落車場攞車,見到有個中年女性剛上樓。佢覺得外型不錯,係咁意望一眼大槪覺得上得過,諗下㸃識佢好。㸃知再睇真係佢自己老婆!

佢話掛住出去溝女,都冇留意自己老婆也唔差添。

希望有小三的師兄也有楊 ...
佢老婆剛出去“搵食”完,當然特別妖豔。

我口臭 =\= 我冇道理!
引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-6-9 09:39 PM 發表

你冇乜留意佢老婆?🤔
我返夜更,好少見到佢老婆出夜街,所以冇乜見到

引用:
原帖由 激死未 於 2019-6-9 09:43 PM 發表

佢老婆剛出去“搵食”完,當然特別妖豔。
死啦!我原本諗住分享出黎勸人專一啲,㸃知你班友仔個個諗邪嘢

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2019-6-9 10:16 PM 發表

死啦!我原本諗住分享出黎勸人專一啲,㸃知你班友仔個個諗邪嘢
反面教材!俾楊生睇我地牛言!叫楊生對佢好啲多啲囉~
如果唔係~

同楊生開聲借來一用

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2019-6-9 09:36 PM 發表

下次同楊生講,絕對認同。問佢有冇計?可能佢地等你3P,不過小心係楊生插你。

公平 自己花心 就唔好要老婆專一

如果自己老婆吾靚都吾會同佢結婚拉😂

Funny story

##########################
####  謝絕伸手黨      ####
####  鄙視以第三方軟件   ####
####  扮作有料嘅綱絡騙棍  ####
##########################

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往勇敢的貓奴 於 2019-6-10 12:06 AM 發表

如果自己老婆吾靚都吾會同佢結婚拉😂
揚生發覺自己老婆幾靚都冇留意,可能掛住出去溝女

引用:
原帖由 工廠男 於 2019-6-9 11:52 PM 發表

下次同楊生講,絕對認同。問佢有冇計?可能佢地等你3P,不過小心係楊生插你。
我怕乜。只要一句「基路難行」就嚇窒佢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。