🌸小情人🌷60天☀️減肥紀錄🍓

🌸小情人🌷60天☀️減肥紀錄🍓 E-mail 此主題給朋友

新年期間食咗好多蛋卷曲奇同堅果,已經肥咗幾磅🙄,跟著4月中打完laser皮膚敏感又痕又紅又嚴重甩皮😭,情緒極度低落😫,由於乜都唔揸得,塊面仲鞋過張沙紙🤢,唯有日日食一個牛油果滋潤吓,再加每星期必食一次朱古力心太軟/朱古力流心鬆餅😋,脂肪當然暴增⬆️,不經不覺就肥咗10幾磅🙈...係時候結束食得開心又過癮嘅日子,目標60天減12磅💪(6月9日~8月7日),希望唔會中途消失🤪

熱賣及精選
第1天

粟米粒185克 208
雞蛋1隻 75
黑豆50克 66
西䔵花+薑300克 100
三文魚扒325克 537
米粉45克 162
紫菜1包 10
木瓜200克 60
秋葵5條 30
蒟蒻麵1包 28
雞胸200克 200
奇異果100克 61

1537CAL

引用:
原帖由 小情人0811 於 2019-6-9 07:12 PM 發表

新年期間食咗好多蛋卷曲奇同堅果,已經肥咗幾磅🙄,跟著4月中打完laser皮膚敏感又痕又紅又嚴重甩皮😭,情緒極度低落😫,由於乜都唔揸得,塊面仲鞋過張沙紙🤢,唯有日日食一個牛油果滋潤吓,再加每星期必食一次朱古力心太軟/朱古力流心鬆餅😋,脂肪當然暴增⬆️,不經不覺就肥咗10幾磅🙈...係時候結束食得開心又過癮嘅日子,目標60天減12磅💪(6月9日~8月7日),希望唔會中途消失🤪

...
支持小情人

食物比之前多元化,依然每日帶氧2小時?

引用:
原帖由 icetealady 於 2019-6-9 07:37 PM 發表

支持小情人

食物比之前多元化,依然每日帶氧2小時?
還未可以做運動

引用:
原帖由 小情人0811 於 2019-6-9 07:15 PM 發表

第1天

粟米粒185克 208
雞蛋1隻 75
黑豆50克 66
西䔵花+薑300克 100
三文魚扒325克 537
米粉45克 162
紫菜1包 10
木瓜200克 60
秋葵5條 30
蒟蒻麵1包 28
雞胸200克 200
奇異果100克 61

1537CAL

...
好乾淨好好呀
食多d clean food 係幫到皮膚快d 恢復,加油
冇咁多發炎

引用:
原帖由 小情人0811 於 2019-6-9 08:34 PM 發表

還未可以做運動
點解唔做得運動呀

小情人加油呀。

之前你D磅數從零食同麵包而嚟,cut咗會跌磅㗎嘞。大家支持你

引用:
原帖由 小情人0811 於 2019-6-9 07:12 PM 發表

...
支持小情人新鋪開張
加油💪

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-6-9 08:43 PM 發表

好乾淨好好呀
食多d clean food 係幫到皮膚快d 恢復,加油
冇咁多發炎
我唔係發炎,係敏感

引用:
原帖由 100000volt 於 2019-6-9 08:44 PM 發表

點解唔做得運動呀
一出汗就會好痕,休息埋呢個星期睇吓可唔可以做番運動

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小情人0811 於 2019-6-9 09:48 PM 發表

我唔係發炎,係敏感
敏感同發炎指數有關架
你可以google下呀

引用:
原帖由 yeeki_ab 於 2019-6-9 08:46 PM 發表

小情人加油呀。

之前你D磅數從零食同麵包而嚟,cut咗會跌磅㗎嘞。大家支持你
但我今次哥d係脂肪

引用:
原帖由 涼涼愛胃胃 於 2019-6-9 08:58 PM 發表

支持小情人新鋪開張
加油💪
多謝涼涼,你現在好fit

引用:
原帖由 小情人0811 於 2019-6-9 09:55 PM 發表

但我今次哥d係脂肪
7 分食3 分操, 加油

引用:
原帖由 小情人0811 於 2019-6-9 09:48 PM 發表

我唔係發炎,係敏感
加油!!💪💪
我食左幾隻粽都未還!!
你有冇睇皮膚医生?
如果已經敏感左一段時間, 可能要食D勁嘅抗敏感藥!!

æç¤º:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。