• 瀏覽: 3,668
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 soule 於 2019-6-11 06:33 PM 發表

不會特別期待,如果出現這樣一個人一定會穩穩的抓住哈哈
哈哈等著等著

熱賣及精選
引用:
原帖由 soule 於 2019-6-9 02:16 AM 發表

單方面宣布分手之後佢未回應我.都會好似普通朋友咁關心下對方.我地因為遠距離戀愛再加上一D其它因素而不能經常見面.一個月一到兩次咁多.所以我覺得好辛苦
分手之後我一句難聽嘅說話都未講
因為我愛佢.就算佢餘生唔屬於我
我都希望佢健康幸福快樂
就算現實不可以促使我地白頭偕老
起碼曾經大家都付出真心
何必要傷害對方呢
我以為我嘅生活從此以後不會有佢嘅存在
繼續努力工作.照顧子女.做自己嘅事
咁佢突然之間出 ...
太度正確

回覆 引用 TOP

謝謝🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天才9966 於 2019-6-11 06:48 PM 發表

哈哈等著等著
一定會有這樣一個人,上天自有安排,善良嘅人運氣總是不會差

引用:
原帖由 soule 於 2019-6-12 12:48 AM 發表

一定會有這樣一個人,上天自有安排,善良嘅人運氣總是不會差
好心好報

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真。宇宙的主角 於 2019-6-22 02:03 PM 發表

謝謝🙏我覺得留低一D美好回憶都唔錯.要生要死反而俾對方睇唔起你.男人天生都喜歡征服.
非常認同呢個觀點,做人要有格局.
如果你一味去做一D無意義嘅事
你悲哀到骨子裡面只可以俾對方睇不起
所以學會華麗轉身

回覆 引用 TOP

--- 愛不求結果,開心就得 ---
如果意指一夜情,相信是某些人的宗旨。
否則,愛一個人,是愛到希望對方長伴自己左右。

當然,無求地愛對方,而得不到快樂,就太自虐了。

_

簡單的道理,永不能三言兩語道出.
引用:
原帖由 藍夜冷眼 於 2019-6-22 02:41 PM 發表

--- 愛不求結果,開心就得 ---
如果意指一夜情,相信是某些人的宗旨。
否則,愛一個人,是愛到希望對方長伴自己左右。

當然,無求地愛對方,而得不到快樂,就太自虐了。

_ ...
是的.如果真係開始一段感情係希望白頭到老
如果中途有人離場那也是只有留住一些美好回憶
如果一味的卑微求全只會傷到自己

回覆 引用 TOP

好喜歡你態度,我何時才能遇上一個了解我的人呢?有時好灰吖。

引用:
原帖由 背後的固執 於 2019-6-22 09:54 PM 發表

好喜歡你態度,我何時才能遇上一個了解我的人呢?有時好灰吖。
謝謝🙏緣份呢樣嘢好難講,首先要認識多D人
如果大家有感覺可以試著多了解同發展
祝你早日搵到幸福

引用:
原帖由 soule 於 2019-6-23 12:13 AM 發表

謝謝🙏緣份呢樣嘢好難講,首先要認識多D人
如果大家有感覺可以試著多了解同發展
祝你早日搵到幸福
謝謝妳。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 落漠藍色蛇 於 2019-6-26 09:04 PM 發表

有道理
謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 分手後做朋友 於 2019-6-27 07:23 PM 發表

心態很棒,努力中!
互相學習

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]