[其他] 收陰手術

收陰手術 E-mail 此主題給朋友

小妹今年三十啦!自16碎失豬後拍過好多男友,全部都有親密行為,亦有性伴同一夜情,細個係英國讀書開始都係外國人為主,而我都做得好密,對性生活要求好高,舊年年底我去左台灣做左個私密處緊緻既手術,係中間忍過下,之後無論自己feel定對手feel都好好,我仲越玩越勁,而家性伴有黑皮膚,亦有玩3P,想把心一橫再收緊D,但醫c見我未生育叫我考慮。其實我都諗住唔生育,長期食避孕藥 ,亦都心思思,不過又怕男友係休養期有需要而穿煲,如果為優質性生㓉,好無再做?
求意見,請別針對我生活,拜托

熱賣及精選
引用:
原帖由 wantanly 於 2019-6-8 22:22 發表

小妹今年三十啦!自16碎失豬後拍過好多男友,全部都有親密行為,亦有性伴同一夜情,細個係英國讀書開始都係外國人為主,而我都做得好密,對性生活要求好高,舊年年底我去左台灣做左個私密處緊緻既手術,係中間忍過下,之後無論自己feel定對手feel都好好,我仲越玩越勁,而家性伴有黑皮膚,亦有玩3P,想把心一橫再收緊D,但醫c見我未生育叫我考慮。其實我都諗住唔生育,長期食避孕藥 ,亦都心思思,不過又怕男友係休 ...
理性咁講,樓主 您做好準備工夫,
萬一同男友分手,
咪狠狠咁去做多次手術囉。。。。

回覆 引用 TOP

認真討論。你甘需要。縮陰錢。系系看下醫生。看下系系性上癮

唔生就做啦

回覆 引用 TOP

如果吾諗住生小朋友 ,敢我覺得都可以做,做人既野,好快就一世

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-6-8 11:04 PM 發表

認真討論。你甘需要。縮陰錢。系系看下醫生。看下系系性上癮
我沒看醫生,但我係。我仲好中意突登被人偷睇我做愛

引用:
原帖由 樓上紅色魚蛋 於 2019-6-8 11:17 PM 發表

如果吾諗住生小朋友 ,敢我覺得都可以做,做人既野,好快就一世
多谢你呀!我覺得都係

回覆 引用 TOP

想問樓主點解要去台灣做?

引用:
原帖由 秋天平平湯圓 於 2019-6-8 11:27 PM 發表

想問樓主點解要去台灣做?
做左搜集資料,台灣平,而且較開放,好多醫美都有

引用:
原帖由 wantanly 於 2019-6-8 23:21 發表

我沒看醫生,但我係。我仲好中意突登被人偷睇我做愛
有無試過被人偷睇?

引用:
原帖由 3882 於 2019-6-8 11:36 PM 發表

有無試過被人偷睇?
有呀!係酒店明知對面有人睇,又试過對面屋有人從窗望入來,仲突登大聲D叫床

引用:
原帖由 wantanly 於 2019-6-8 11:31 PM 發表

做左搜集資料,台灣平,而且較開放,好多醫美都有
樓主可否pm資料?有備無患。
其實呢的手術對自己同對方都好,反而係應該做

引用:
原帖由 wantanly 於 2019-6-8 23:40 發表

有呀!係酒店明知對面有人睇,又试過對面屋有人從窗望入來,仲突登大聲D叫床
好 刺激

回覆 引用 TOP

大约同過幾多個男人搞過?

引用:
原帖由 yyy888n 於 2019-6-9 12:35 AM 發表

大约同過幾多個男人搞過?
呢個不是重點吧!

57 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。