不知所謂的弟婦,加埋冇用細佬 香討焦點

引用:
原帖由 A1000 於 2019-6-8 11:53 PM 發表

婚後現曬形。
係呀佢結婚之前好有禮貌
呢個係真㗎,仲好有笑容

依家只係見到佢黑面
原來之前係扮孝順囉

#1 你都係廢...幫佢養隻狗個D問題完全冇必要
由一開始你就唔需要幫佢養

車路士先係歐洲最強!!!
08年歐洲冠軍曼聯90分鐘未能完勝車路士
09年歐洲冠軍巴塞180分鐘未能完勝車路士
MotoGP 討論區
只可以話你成家人太和善

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ivylala 於 2019-6-9 00:02 發表

係呀佢結婚之前好有禮貌
呢個係真㗎,仲好有笑容

依家只係見到佢黑面
原來之前係扮孝順囉
你細佬咪好陰功。

回覆 引用 TOP

樓主完全不需要勞氣,大家都係成年人. 妳父母吃鹽多過妳吃米,佢哋都沒怨言,何須妳指手畫腳呢.  斷估妳老公都會勸妳講少句,與其勞氣,不如睇唔到,保持自己開心好過啦.

引用:
原帖由 賭爸 於 2019-6-8 11:55 PM 發表

大肚
佢係西人半唐潘
但佢真係走樣得好利害

不過亞四個一家都比較特別
阿媽係父女戀
個仔係姐弟戀
呢個又係姐弟戀

引用:
原帖由 tintin117 於 2019-6-9 12:03 AM 發表

樓主完全不需要勞氣,大家都係成年人. 妳父母吃鹽多過妳吃米,佢哋都沒怨言,何須妳指手畫腳呢.  斷估妳老公都會勸妳講少句,與其勞氣,不如睇唔到,保持自己開心好過啦. ...
冇錯

我老公係會經常叫我放低

但嗰個係我父母,睇住佢地身體越嚟越差真係好心痛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 剋星 於 2019-6-9 12:02 AM 發表

#1 你都係廢...幫佢養隻狗個D問題完全冇必要
由一開始你就唔需要幫佢養
一開始係希望保持良好關係

我冇諗過佢叫我養之後完全會冇聯絡

最有用係你~

引用:
原帖由 淇淇媽媽 於 2019-6-8 11:57 PM 發表

港女遇着老婆奴,條女好能彩
覺得最好彩最幸福嘅係個工人
唔使買餸唔使煮飯都唔知請個工人做乜
只係寫下衫掃下地

回覆 引用 TOP

簡單一句~就慣左就好難返轉頭

回覆 引用 TOP

我從不知道細佬結婚要斟茶俾家姐,家姐係長輩?唔係平輩咩?

各位

因為要瞓覺啦

好多謝好多明白事理嘅人支持同鼓勵,多謝你哋嘅體諒

若果要鬧嘅可以繼續留言,我聽日再睇,起碼你哋都會花時間睇吓我打咗啲咩又花時間回覆下我,等我發洩下啲情緒,都好多謝你哋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼屋邊緣的美媚 於 2019-6-9 12:11 AM 發表

我從不知道細佬結婚要斟茶俾家姐,家姐係長輩?唔係平輩咩?
請查詢資深大妗姐

你成家人係咪太過遷就你細佬?
你細佬/弟婦有錯就要教下。
唔係就有排你哋受,冇得怨。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。