• 瀏覽: 28,303
  • 回覆: 172
  • 追帖: 3
我老公冇錢竟然可以喺微信搖一摇識咗个大陸妹,佢地應該由12月開始,我直至三月先發覺,條女為咗張身份證真喺乜都做得出。仲比我知道條仆街佬帶條女返屋企搅野

熱賣及精選
引用:
原帖由 沉睡平平OL 於 2019-6-5 11:22 PM 發表

我老公冇錢竟然可以喺微信搖一摇識咗个大陸妹,佢地應該由12月開始,我直至三月先發覺,條女為咗張身份證真喺乜都做得出。仲比我知道條仆街佬帶條女返屋企搅野 ...
帶埋返屋企攪就pk d,大陸女人好識耍手段,嗲勁勁

扒女
但條仆街仲以为理所当然呢!我唔喺屋企带返黎冇影响。最撚慘條女唔喺靓嗰d先仆街。

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2019-6-5 11:25 PM 發表

帶埋返屋企攪就pk d,大陸女人好識耍手段,嗲勁勁
佢敢跟佢返屋企先好野。真喺唔怕我撞返去

開口埋口駡老公仆街

引用:
原帖由 沉睡平平OL 於 2019-6-5 11:22 PM 發表

我老公冇錢竟然可以喺微信搖一摇識咗个大陸妹,佢地應該由12月開始,我直至三月先發覺,條女為咗張身份證真喺乜都做得出。仲比我知道條仆街佬帶條女返屋企搅野 ...
點解而家咁多新ACCOUNT 隔日就開膠post 抹黑大陸女人嘅呢?

如果係真,管都管你老公先啦,香港身份證對於大陸人嚟請仲係20年前咁有價值呀?照下鏡先啦!

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2019-6-6 12:06 AM 發表

點解而家咁多新ACCOUNT 隔日就開膠post 抹黑大陸女人嘅呢?

如果係真,管都管你老公先啦,香港身份證對於大陸人嚟請仲係20年前咁有價值呀?照下鏡先啦! ...
你做乜咁激動呀!

引用:
原帖由 mpetw 於 2019-6-5 11:53 PM 發表

開口埋口駡老公仆街
我唔知你喺男定女。但當你見到二个冇著衫喺自己間屋度開心梗。我唔知有乜可以形容呢个人。

真有其事,就早點辦離婚。
而這種事,第三者是否大陸女人根本沒關係。只是你老公賤罷了。

_

簡單的道理,永不能三言兩語道出.
引用:
原帖由 藍夜冷眼 於 2019-6-6 12:20 AM 發表

真有其事,就早點辦離婚。
而這種事,第三者是否大陸女人根本沒關係。只是你老公賤罷了。

_
你講得啱,等一年先可以攪離婚

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2019-6-6 12:06 AM 發表

如果係真,管都管你老公先啦,香港身份證對於大陸人嚟請仲係20年前咁有價值呀?照下鏡先啦! ...
你來至大陸架?咁都唔係叫抹黑啦

扒女
贊同

回覆 引用 TOP

引用:

點算?報復?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沉睡平平OL 於 2019-6-6 12:16 AM 發表

我唔知你喺男定女。但當你見到二个冇著衫喺自己間屋度開心梗。我唔知有乜可以形容呢个人。
妳好忍得

引用:

師兄心水清

成日開膠post個地怨婦黃面婆口賤心毒,唔睇好自己老公,唔檢討下自己有咩做得唔夠好,淨係識網上狗吠,呢地賤婦抵佢有今日

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]