• 瀏覽: 72,835
  • 回覆: 575
  • 追帖: 7
叫佢搵多份兼職儲夠一百萬先考慮 佢竟然駁嘴話我都一樣冇喎
女仔要洗錢買衫買護膚品化妝品梗係儲唔到錢既啦
男仔都唔使買呢D野 儲唔到錢就係因為佢冇本事
嫁左呢種男人以後生活真係好冇安全感

熱賣及精選
又嚟男扮女開帖…

港女用錢買?買返來仲要受氣,你自己講

人地話講錢傷感情,女人成30歲都無人要,夠膽死要求多多

咁你都無一百萬啦 咪搵個第二個格劍囉

引用:
原帖由 貪星狼 於 2019-6-5 07:19 AM 發表

港女用錢買?買返來仲要受氣,你自己講
冇本事既男人唔俾D氣佢受 佢咪唔識爭氣成世都冇出息囉
我做人女朋友仲要幫人阿媽教仔 慈妻多敗夫呀

引用:
原帖由 唉喲喲 於 2019-6-5 07:33 AM 發表

人地話講錢傷感情,女人成30歲都無人要,夠膽死要求多多
我先25歲風華正茂 仲被譽為銅鑼灣之花 會無人要 少年你太年輕了

引用:
原帖由 donkeym@n 於 2019-6-5 07:06 AM 發表

嫁左呢種男人以後生活真係好冇安全感 ...
條J要化裝?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 donkeym@n 於 2019-6-5 07:06 AM 發表

你双左金

引用:

你宜家先至知佢冇咩錢?平時玩晒?

回覆 引用 TOP

引用:

你咁講唔驚佢唔屌你?

回覆 引用 TOP

無錢因為你平時大駛駛晒佢d錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 donkeym@n 於 2019-6-5 07:06 發表

完全正解!呢啲男人要唔過;换!!

稭首天中天 ~ 毫光遍大千 ~ 八風吹不動 ~ 端坐紫金蓮………………………………

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 donkeym@n 於 2019-6-5 07:52 發表

我先25歲風華正茂 仲被譽為銅鑼灣之花 會無人要 少年你太年輕了
對,對,對!
大把優質男你揀

稭首天中天 ~ 毫光遍大千 ~ 八風吹不動 ~ 端坐紫金蓮………………………………
Funny

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]