註冊 登入

[其他][計劃生育] 暖宮療程 - 請問有冇推介

暖宮療程 - 請問有冇推介 E-mail 此主題給朋友

暖宮療程 - 請問有冇推介
有冇人做過? 有冇功效?
價錢.地點,同埋療程包咩...

引用:
原帖由 314cc 於 2019-6-4 12:27 PM 發表

暖宮療程 - 請問有冇推介
有冇人做過? 有冇功效?
價錢.地點,同埋療程包咩...
點解無啦啦會特登搵暖宮療程ge
生完小朋友想補返好個底??

回覆 引用 TOP

唔係 月經唔準 
未有小朋友

引用:
原帖由 314cc 於 2019-6-4 07:50 PM 發表

唔係 月經唔準
未有小朋友
點唔準法呀 sis
月經問題可大可小 你識搵暖宮幫手都算叻囡wo

回覆 引用 TOP

我聽朋友講話work
但佢係深圳做

我近排冇咩時間返去做
想香港試下
所以以求介紹

引用:
原帖由 314cc 於 2019-6-4 08:12 PM 發表

我聽朋友講話work
但佢係深圳做

我近排冇咩時間返去做
想香港試下
所以以求介紹
你朋友有無講係咩類型 ge treatment 來?
都有好多種ga wo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 314cc 於 2019-6-4 08:12 PM 發表

我聽朋友講話work
但佢係深圳做

我近排冇咩時間返去做
想香港試下
所以以求介紹
嘩響大6做 會5會好wu jo 架

引用:
原帖由 serenenene 於 2019-6-5 09:53 AM 發表

嘩響大6做 會5會好wu jo 架
系囉做呢啲Treatment 通常都要除哂3
d 地方設備唔乾淨既話真系唔得窩...

回覆 引用 TOP

所以我先想問下香港有冇.......
佢話係有D熱膜FULL.之後用酒按摩禁..

引用:
原帖由 314cc 於 2019-6-5 11:38 AM 發表

所以我先想問下香港有冇.......
佢話係有D熱膜FULL.之後用酒按摩禁..
有無自己GOOGLE 搵吓?
我岩岩Search完都幾多Result

回覆 引用 TOP

就係有..之後好多間.
搵到D幾好..再SEARCH下間野,
點知又話好hard sell....
所以想問下大家.

試下從生活習慣著手先羅...
5好食生冷野 5好飲凍野...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 314cc 於 2019-6-5 11:46 AM 發表

就係有..之後好多間.
搵到D幾好..再SEARCH下間野,
點知又話好hard sell....
所以想問下大家.
其實都好睇你想幫到咩問題ga
我之前上網見到出面有 d石座座浴treatment
係用d能量石ge 紅外線會幫到血液循環同新陳代謝
可以幫到period唔準 M痛之類ge 宮寒問題
如果岩你ge 都可以try wor

回覆 引用 TOP

period唔準, 量少...

黎緊七月有得做天灸, 不如試下天灸仲好啦~

仲有平時飲食, 唔好食生冷野, 飲水都要飲暖水~

佐敦裕X百貨頂樓有中醫養生部, 有D叫"無煙艾條"既野, 自己買番去薰子宮好過啦, 好過你俾錢人做, 騰黎騰去仲容易病添呀~

其實, 你去書局, 求其搵本養子宮既書, 都好多野教你點做, 有能量去做療程, 冇能量去次書局???

回覆 引用 TOP

21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。