[女性健康分享] 衝完紅燈洗唔洗食事後丸?

衝完紅燈洗唔洗食事後丸? E-mail 此主題給朋友

如題

想問下各位sis有無試過衝紅燈?如果無用袋咁洗唔洗食事後丸?定係唔食都唔驚ga?

有事都唔知d男人係咪突登
成Q人 m come先話想要

話唔比又黑哂口面嬲嬲咁又話平時咁小見見親都無得搞

熱賣及精選
引用:
原帖由 daisytse199612 於 2019-6-4 12:16 PM 發表

如題

想問下各位sis有無試過衝紅燈?如果無用袋咁洗唔洗食事後丸?定係唔食都唔驚ga?

話唔比又黑哂口面嬲嬲咁又話平時咁小見見親都無得搞 ...
唔使

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daisytse199612 於 2019-6-4 12:16 PM 發表

如題

叫佢自己j lor 我接受5到......

回覆 引用 TOP

好易會細菌感染, 或者有尿道炎….. 
同埋我覺得都幾傷law….. 至少真係要搞都帶反個 dom 拉...         

好dirty

樓主,就算係嚟m都唔代表一定唔會中招

如果你不嬲經期都唔係好準或者排卵期搞亂左, 都可能會有bb 架!

引用:

如題

唔需要食,反而要睇下有冇感染,衝紅燈,好多細菌架

回覆 引用 TOP

勇氣可嘉

回覆 引用 TOP

引用:

如題

後面入 應該唔會有bb!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 twinklestar2 於 2019-6-4 12:37 PM 發表

好易會細菌感染, 或者有尿道炎…..
同埋我覺得都幾傷law….. 至少真係要搞都帶反個 dom 拉...         
我都驚呀呢d…..不過而家最驚都系無端端有bb…..咁就真係大獲

引用:
原帖由 daisytse199612 於 2019-6-4 12:54 PM 發表

我都驚呀呢d…..不過而家最驚都系無端端有bb…..咁就真係大獲
咁如果係驚你就快d食啦
事後丸要2至3日內食架….. 尋晚大台套劇 高Ling 俾黃德斌搞完都即刻食啦

其實食事後丸或者避孕丸對女人身體係勁唔好嘅

引用:
原帖由 twinklestar2 於 2019-6-4 01:03 PM 發表

其實食事後丸或者避孕丸對女人身體係勁唔好嘅
點唔好法呀?

引用:
原帖由 daisytse199612 於 2019-6-4 01:07 PM 發表

點唔好法呀?
下,食得多會搞到經期亂晒呀

賀爾蒙,排卵期亂晒
好傷身law      

你睇下呢條link拉
https://orientaldaily.on.cc/cnt/adult/20130409/00290_002.html

回覆 引用 TOP

SIGH……其實尋晚我已經好M痛…..仲要格硬搞…..
我叫到好大聲 佢仲以為我系好high咁先叫…..

我唸住食左事後先…..同埋暫停搞野一輪先               

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。