.

. E-mail 此主題給朋友

.

熱賣及精選
引用:
原帖由 Ghibli. 於 2019-6-1 11:00 PM 發表

但小妹已有個對我好好的bf,但bf好忙經常在內地工作,留下小妹一個在香港,很寂寞,本身又好想去嗰樹玩,咁啱又有人請,但小妹怕如果應承去,會比錯訊息這男同士,以為對我有機,又怕bf知道會吃醋,小妹現在好煩惱,大家幫小妹想想。 ...
叫佢俾錢你自己去記得攞埋車錢,食飯錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ghibli. 於 2019-6-1 11:00 PM 發表

但小妹已有個對我好好的bf,但bf好忙經常在內地工作,留下小妹一個在香港,很寂寞,本身又好想去嗰樹玩,咁啱又有人請,但小妹怕如果應承去,會比錯訊息這男同士,以為對我有機,又怕bf知道會吃醋,小妹現在好煩惱,大家幫小妹想想。 ...
除低條褲,比支棍佢睇,就會知男而退㗎啦~~

一齊去冇問題🤷🏻‍♂️
自己出翻自由份錢~

回覆 引用 TOP

去滴氏里...格劍

最近多左好多小妹兄

oh!no!小女末兄泛濫
引用:

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○ | 食花生守則٩( ᐛ )و:唔可以involve,唔可以+/-
勢不可去盡,話不可說盡,福不可享盡,規則不可行盡。凡事太盡,緣分勢必早盡。

回覆 引用 TOP

格劍

回覆 引用 TOP

引用:

香港嗰個把撚過把撚,唔去好過去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 車站藍色留言 於 2019-6-2 10:55 AM 發表

最近多左好多小妹兄
可能是小妹的下一代

回覆 引用 TOP

引用:

你想個位男士唔好有幻想就易啦,
當日記得著褲, 攝好d碌野,
唔好比佢扯, 咁佢見你無反應,
就無咁易誤會啦

無腦死豬西先睇爛果日報
引用:
原帖由 Assshole 於 2019-6-3 09:14 PM 發表

OPEN YOUR WEST IN FRONT OF HIM
THEN YOU CAN MAKE LOVE
hey, it's a good chance for you to practice your English,
just interpret what I said to the poster
引用:
你想個位男士唔好有幻想就易啦,
當日記得著褲, 攝好d碌野,
唔好比佢扯, 咁佢見你無反應,
就無咁易誤會啦

無腦死豬西先睇爛果日報
引用:
原帖由 Assshole 於 2019-6-3 09:23 PM 發表

no fantasy
wear double trousers and keep you penis better
make sure your penis not get up in front of him
them he will be not mood
wow, almost perfect la,
but it's better to use "tuck" instead of "keep"

無腦死豬西先睇爛果日報
 55 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。