我男朋友第一次車埋我好姐妹,點知...

我男朋友第一次車埋我好姐妹,點知... E-mail 此主題給朋友

佢無端端係車度爆出一句嘢,嗰樣嘢係我同佢之間閨蜜的秘密,佢明知我男朋友唔可以知,佢就無端端係車度若無其事咁講左出黎,真唔知佢有心定無意

熱賣及精選
姐係咩事?

引用:
原帖由 nickpang4311 於 2019-5-29 08:01 AM 發表

姐係咩事?
落仔?變性?臭狐?

引用:
原帖由 earlybird1188 於 2019-5-29 07:47 AM 發表

佢無端端係車度爆出一句嘢,嗰樣嘢係我同佢之間閨蜜的秘密,佢明知我男朋友唔可以知,多年黎,我同佢只有呢一樣嘢係不能說的秘密,佢就無端端係車度若無其事咁講左出黎!佢落車之後我就同男朋友嘈,佢係咁打電話講sorry,真唔知佢有心定無意...唉我好傷心,唔係同男朋友嘈,係無諗過佢會咁做... ...
更係有心啦,如果比到你無意感覺,佢就係高手啦!

樓主唔講係咩事,冇討論價值

引用:
原帖由 earlybird1188 於 2019-5-29 07:47 AM 發表

佢無端端係車度爆出一句嘢,嗰樣嘢係我同佢之間閨蜜的秘密,佢明知我男朋友唔可以知,多年黎,我同佢只有呢一樣嘢係不能說的秘密,佢就無端端係車度若無其事咁講左出黎!佢落車之後我就同男朋友嘈,佢係咁打電話講sorry,真唔知佢有心定無意...唉我好傷心,唔係同男朋友嘈,係無諗過佢會咁做... ...
無講係乜, 無得討論

mazingerv1
出嚟做過~

引用:

on9,講野講一半,好心你咪出post

你有賓州

大機會有心

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nickpang4311 於 2019-5-29 08:01 AM 發表

姐係咩事?
其實又唔係咁大件事

引用:
原帖由 @弱雞男@ 於 2019-5-29 09:21 AM 發表

on9,講野講一半,好心你咪出post
唔好意思,我驚講咁多detail佢會發現呢個po係我出咋...

什麼秘密

引用:
原帖由 earlybird1188 於 2019-5-29 09:23 AM 發表

其實又唔係咁大件事,只係公司關於升職嘅事,男友唔鍾意女強人鍾意小女人(其實只係咁岩上面嗰個走左,我唔係叻),利申佢係搵多過我好多嘅,只係佢有譜男人主外女人主內嘅一套 ...
車~以為乜事,工司做女强人對佢小鳥依人囉!

回覆 引用 TOP

女 強人咪搞

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。