• 瀏覽: 74,078
  • 回覆: 219
  • 追帖: 3
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:35 PM 關閉
引用:
原帖由 earlybird1188 於 29/5/2019 07:47 發表

佢無端端係車度爆出一句嘢,嗰樣嘢係我同佢之間閨蜜的秘密,佢明知我男朋友唔可以知,多年黎,我同佢只有呢一樣嘢係不能說的秘密,佢就無端端係車度若無其事咁講左出黎!佢落車之後我就同男朋友嘈,佢係咁打電話講sorry,真唔知佢有心定無意...唉我好傷心,唔係同男朋友嘈,係無諗過佢會咁做... ...
爆出一句咩嘢?你同你閨蜜之間咩秘密?
你唔講出黎,好難同你分析!

我要做師奶們眼中的股神,以及茶餐廳中的特約財經演員。

回覆 引用 TOP

喜歡用皮鞭

回覆 引用 TOP

爆咗你同老闆的「不倫關係」而昇職?

回覆 引用 TOP

咪係
含多D就冇事了

失業, 失落, 失禁, 失敗, 失控, 失貞
失精, 失明, 失蹤, 失戀, 失眠, 失聰

回覆 引用 TOP

爆……
1,出嚟做過
2,為營業額……有床單
3,係人妖
🤣🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

之前做雞?

Canon 6D
Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
Canon EF 50mm f/1.8 II
Canon EF 17-40mm f/4.0L USM
Canon EF 24-105mm f4.0L IS USM
Canon 600EX-RT
Canon BG-E13
Sigma APO 50-500mm F4.5-6.3 DG OS HSM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 earlybird1188 於 2019-5-29 09:23 AM 發表

其實又唔係咁大件事,只係公司關於升職嘅事,男友唔鍾意女強人鍾意小女人(其實只係咁岩上面嗰個走左,我唔係叻),利申佢係搵多過我好多嘅,只係佢有譜男人主外女人主內嘅一套 ...
你望下有幾隻豬就知咩事。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 earlybird1188 於 2019-5-29 09:23 AM 發表

其實又唔係咁大件事,只係公司關於升職嘅事,男友唔鍾意女強人鍾意小女人(其實只係咁岩上面嗰個走左,我唔係叻),利申佢係搵多過我好多嘅,只係佢有譜男人主外女人主內嘅一套 ...
好L無聊!

回覆 引用 TOP

以為咩事添......

回覆 引用 TOP

多点做爱?口交。小事多人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yuk777044 於 2019-5-29 09:30 AM 發表

什麼秘密
有j的女人

回覆 引用 TOP

呢到討論區.唔講出黎點幫你分析又點幫你.
就係出個post出黎埋怨下?
咁我勸你不如直接搵返你閨蜜傾啦.講比閨蜜知好過上香討

回覆 引用 TOP

…肯定係用特別性的關係換來升職機會吧~
特別性關係……即係準時上班……遲下班……交到數……等等……
唔好心邪……
但大家心邪也可以🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右